«Μακάρι να τους κράταγα όλους»

«Μακάρι να τους κράταγα όλους»

Ο Δημήτρης Πρίφτης ο οποίος θα συνεχίσει στην Καβάλα και τη νέα σεζόν, μίλησε στο Onsports για την πρώτη του χρονιά και αυτή που έρχεται.

Η Καβάλα αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Α1, ακόμη και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της, ήταν θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί.

«Είχαμε μια καλή χρονιά, μια πολύ καλή συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, αγαπώ την πόλη, οπότε δεν έβρισκα το λόγο να μη συνεχίσω στην τεχνική ηγεσία της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς, στο Onsports μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στους «Αργοναύτες».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έκρυψε ότι, «το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι και πρωταρχικός μας στόχος και για τη νέα χρονιά θα είναι η παραμονή μας στην κατηγορία».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της Καβάλας με τον Έλληνα τεχνικό να επιθυμεί να διατηρήσει το βασικό κορμό της. Στην παρούσα φάση οι μόνοι σίγουροι είναι οι Κοστόβ Τσάβνταρ (πλέι μέικερ), Νίκος Πιεβάλιτσα (σούτινγκ γκαρντ), Σωκράτης Γκέλιος (σμολ φόργουορντ) και Γιώργος Γεωργάκης (σέντερ). Με τους υπόλοιπους παίκτες αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις τις επόμενες μέρες.

«Αν είχα τη δυνατότητα θα κράταγα όλους τους παίκτες. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από το οικονομικό. Τα πράγματα φέτος θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας, να έχουμε υψηλό ποσοστό ευστοχίας ειδικά στους ξένους ώστε να μην υποχρεωθούμε να κάνουμε αλλαγές», υπογράμμισε.

Για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, δήλωσε: «Ήταν μια χρονιά έκπληξη, ακόμη και για εμάς τους ίδιους. Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες. Τη νέα χρονιά πρωταρχικός μας στόχος θα είναι και πάλι η παραμονή. Δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα για κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τη νέα χρονιά. Εκείνο που εύχομαι είναι να μπορέσουμε και τη νέα περίοδο να βρούμε δύο καλούς ξένους και να διατηρήσουμε το βασικό μας κορμό. Να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία, να είμαστε μετρημένοι και να μην ξεφύγει το μυαλό μας».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved