Μαρκόπουλος: «Δικαιωθήκαμε»

Μαρκόπουλος: «Δικαιωθήκαμε»

Τεράστια επιτυχία χαρακτήρισε την έξοδο του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο 29χρονος τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για το στοίχημα της φετινής χρονιάς, αλλά και το κρίσιμο σταυροδρόμι, στο οποίο βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την έξοδο του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα: «Έπειτα από 11 χρόνια η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, κάτι που δίχως αμφιβολία αποτελεί μια τεράστια επιτυχία. Υπήρξαν πολλές δυσκολίες, αλλά όλοι προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε ανταγωνιστικοί ως ομάδα και στο τέλος δικαιωθήκαμε για τους κόπους μας».

Για το τι κρατάει και τι δεν θέλει να θυμάται από τη φετινή σεζόν: «Αυτό που κρατάμε είναι η χαρά που βιώσαμε στο τέλος. Ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών μας. Όσο για το τι αφήνω, αυτά είναι τα προβλήματα, διότι όλες οι ομάδες κι όχι μόνο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθουν να τα αντιμετωπίζουν καλύτερα».

Για το εάν η φετινή χρονιά ήταν στοίχημα: «Η καθιέρωση της ομάδας συνολικά, αλλά κι όλων των παιδιών ατομικά ήταν ένα μεγάλο κερδισμένο στοίχημα. Ο ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε από παίκτες έμπειρους και νεότερους, που είτε είχαν κάτι να αποδείξουν ή ήταν διψασμένοι για διακρίσεις και στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας ατομικά όπως κι ομαδικά».

Για τα καλά λόγια που άκουσε: «Από οποιονδήποτε κόουτς που έχεις συνεργαστεί κι αν ακούσεις καλά λόγια, σίγουρα μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσες να είσαι. Η επιβράβευση για εμένα, όμως, ήταν η επιτυχία της ομάδας και όσα ζήσαμε ύστερα από το τελευταίο παιχνίδι. Όπως και το ότι βλέπεις τους παίκτες να είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχες μαζί τους. Τα μπράβο δεν αξίζουν μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα, επειδή ήμασταν όλοι μια γροθιά».

Για τη νέα σεζόν: «Ο τρόπος δουλειάς δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το φετινό. Να γίνει σωστός καταμερισμός στόχων και να γίνει το καλύτερο δυνατό χωρίς υπερβολές. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι κι αυτό που επείγει είναι η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να είναι οικονομικά υγιής, κυνηγώντας παράλληλα όποιες ευκαιρίες υπάρξουν σε λογικό πλαίσιο».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved