«Τεράστιο πλήγμα»

«Τεράστιο πλήγμα»

Μεγάλες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησαν στην εφημερίδα «Πράσινη» για την ενδεχόμενη απεμπλοκή της οικογένειας Γιαννακόπουλου από το μπάσκετ.

Με μια φωνή άπαντες συμφώνησαν πως πρόκειται για μια λυπηρή εξέλιξη και ένα τεράστιο πλήγμα όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και το ευρωπαϊκό. Τα κυριότερα σημεία των όσων είπαν…

Σιμόν Μιζράχι (πρόεδρος Μακάμπι Τελ Αβίβ): «Η προσφορά των αδερφών Γιαννακόπουλων είναι ιδιαίτερα σημαντική και μεγάλη τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό που ακούω και για το αν τελικά αποχωρήσουν».

Βασίλης Οικονομίδης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ): «Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ. Για όλους εμάς, που ξέρουμε τι είναι η συγκεκριμένη οικογένεια για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα. Για τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ είναι αναντικατάστατοι».

Ηλίας Λιανός (μεγαλομέτοχος Πανιωνίου): «Έχουν δείξει έμπρακτα ότι αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Τους καταλαβαίνω απόλυτα, πάντως, έπειτα από τόσα χρόνια προσφοράς να θέλουν να ξεκουραστούν, καθώς η φθορά είναι μεγάλη. Ελπίζω να μην αποχωρήσουν. Αυτό θα κάνει κακό στο ελληνικό μπάσκετ».

Στόγιαν Βράνκοβιτς (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού): «Ξέρω πολύ καλά ότι έχουν κάνει πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους σαν και αυτούς και αισθάνομαι πολύ λυπημένος για την απόφασή τους».

Ντέγιαν Μποντιρόγκα (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού): «Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο χωρίς αυτούς, γιατί είναι η καρδιά του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, όμως, καταλαβαίνω έπειτα από τόσα χρόνια που έχουν επενδύσει τόσα πολλά. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μακάρι να βρουν κάποιον που θα επενδύσει όπως εκείνοι».

Ντέγιαν Τομάσεβιτς (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού): «Το ελληνικό μπάσκετ δεν θα υπάρχει πια χωρίς τον Παναθηναϊκό των Γιαννακόπουλων. Επίσης, θα είναι μεγάλο πρόβλημα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ειδικά τώρα που στην Ευρώπη υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και όχι πολλές μεγάλες ομάδες. Μια τέτοια κίνηση αλλάζει όλο το χάρτη του αθλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Κώστας Παταβούκας (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού): «Αν φύγουν, αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα λείψουν πολύ από το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό. Δεν είναι καθόλου λίγα αυτά που έχουν επιτύχει και όχι μέσα από εύκολες συνθήκες, αλλά μέσα από εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις».

Ντέιβιντ Στεργάκος (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού): «Προσωπικά, με στενοχωρεί, γιατί οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι έχουν προσφέρει πολλά και βρίσκονται χρόνια στο τιμόνι με τεράστια επιτυχία. Απλά είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει η ΚΑΕ δίχως την οικογένεια και κανείς δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει».

Τζόνι Ρότζερς (πρώην παίκτης Παναθηναϊκού): «Πρώτα από όλα θα πρέπει να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παύλο Γιαννακόπουλο και το Θανάση Γιαννακόπουλο για όλα αυτά που έχουν προσφέρει. Για εμένα νομίζω ότι θα είναι μια λυπηρή στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά καταλαβαίνω την απόφασή τους, έπειτα από τόσα χρόνια».

Τζόρντι Μπερτομέου (εκτελεστικός διευθυντής Ευρωλίγκας): «Αν φύγουν θα είναι μια τεράστια απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τρέφουμε στην οικογένεια Γιαννακόπουλου τεράστιο σεβασμό. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι διαφορετικό χωρίς αυτή την οικογένεια, επαναλαμβάνω πως θα είναι τεράστια η απώλεια».



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved