«Τιμή που έπαιξα στον Άρη»

«Τιμή που έπαιξα στον Άρη»

Ο Φάνης Κουμπούρας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος στον Άρη αλλά και τους λόγους που δεν κατάφεραν οι «κίτρινοι» να καταλάβουν την τρίτη θέση…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος γκαρντ των «κίτρινων» μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα στοιχεία που οδήγησαν τον Άρη στην αποτυχημένη προσπάθεια να κατακτήσει την τρίτη θέση;

«’Έγινε από την αρχή της σεζόν μια προσπάθεια απ όλους μας να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όλα τα παιδιά πάλεψαν προκειμένου ο Άρης να τερματίσει στην τρίτη θέση. Όπως είναι φυσικό όλοι μας το θέλαμε. Οι πολλές αλλαγές παικτών στο αγωνιστικό πλάνο στη διάρκεια της σεζόν δεν έφεραν το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε. Σίγουρα έγιναν λάθη απ όλες τις πλευρές και τελικά μας στοίχισαν. Οι ευθύνες είναι μοιρασμένες και τώρα δεν αλλάζει κάτι αν τις αναφέρουμε…»

Για αρκετό διάστημα ήσουν παροπλισμένος, κυρίως επί ημερών Σαρόν Ντρούγκερ…

«Με έβγαλε εκτός αγωνιστικών πλάνων χωρίς να μου δώσει κάποια εξήγηση. Ήμουν κάθε μέρα εκεί, στο γήπεδο και προσπαθούσα, χωρίς να δώσω κάποιο δικαίωμα για να με αφήσει εκτός. Αποκορύφωμα ήταν να με διώξει λέγοντας μου ότι είναι για καλό δικό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, όπως και οι συμπαίκτες μου που έβλεπαν τη δουλειά μου στις προπονήσεις, αλλά παράλληλα προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοούσε. Από κει και πέρα έκανα προπονήσεις μόνος μου και όταν ήρθε ο κόουτς Σούμποτιτς μου είπε να γυρίσω πάλι στην ομάδα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν αλλά έχασα μια ευκαιρία να προσφέρω όσο ήθελα. Αν γνώριζα τι θα συνέβαινε θα έκανα άλλη επιλογή, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου συμβεί».

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές τόσο για σένα όσο και για την ομάδα μέσα στη σεζόν;

«Σίγουρα για μένα υπήρχαν. Τι άλλο θα μπορούσε να μου κάνει ο προηγούμενος προπονητής για να μου κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή; Για την ομάδα φάνηκε ότι στα μέσα του Πρωταθλήματος η αλλαγή έπρεπε να γίνει ώστε να ανέβει η ψυχολογία και να διεκδικήσει τους στόχους της. Κάτι δεν πήγαινε καλά και έπρεπε να διορθωθεί».

Μετά το τέλος των μικρών τελικών κάποιοι συμπαίκτες σου είπαν ότι ο Άρης δεν έπαιζε ποιοτικό μπάσκετ, συμφωνείς;

«Δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω αυτό. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν μπορέσαμε να δείξουμε κάτι καλό».

Στη διάρκεια των τελικών υπήρξε κάτι  που να σας πίεσε περισσότερο πέρα από το άγχος του αποτελέσματος;

«Όχι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Η ομάδα δούλεψε σωστά σ αυτό το κομμάτι και προστάτεψε τους παίκτες. Τους αποφόρτισε από την πίεση που υπήρχε τις τελευταίες δυο εβδομάδες και συγκεντρωθήκαμε όλοι στα παιχνίδια».

Πως ζήσατε οι παίκτες την κόντρα του Λευτέρη Σούμποτιτς με τους οργανωμένους;

«Ακούγαμε και διαβάζαμε διάφορα όλες τις μέρες που προηγήθηκαν, αλλά εγώ όπως και οι συμπαίκτες μου δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη, αφού δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί με λεπτομέρειες. Αυτά αφορούν τον κόουτς και τους φιλάθλους. Όσο καιρό οι οργανωμένοι ερχόταν στο γήπεδο το κλίμα ήταν φανταστικό και έδιναν ρυθμό στο παιχνίδι».

Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις για την επόμενη σεζόν;

«Ακόμα είναι νωρίς. Οι ομάδες τώρα σχεδιάζουν τα πλάνα τους. Για μένα ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και ήταν τιμή μου που έπαιξα… όσο έπαιξα. Από δω και πέρα περιμένω να δω τι προτάσεις θα έχω στα χέρια μου και το μέλλον θα δείξει».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved