«Όταν έχεις πίστη, όλα γίνονται»

«Όταν έχεις πίστη, όλα γίνονται»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας δεν ξεκίνησε ακόμα…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σε συνέντευξή του στην «Sports Mozzart» που φιλοξενείται στο σημερινό (15/6) φύλλο της «Πράσινης»:

«Τα συναισθήματα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα. Παίξαμε εναντίον ενός πολύ καλού αντιπάλου, μιας πολύ σκληρής ομάδας. Το θέμα είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα στον Πειραιά και νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό από όλα. Κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη σειρά αγώνων από τότε που βρίσκομαι στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι εγώ μαζί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, λόγω της φιλίας μας, καταφέραμε να ρίξουμε την ένταση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο που υπήρξαν πολλά προβλήματα και περιστατικά. Για το μόνο πράγμα που λυπάμαι είναι πως ένας μικρός αριθμός οπαδών μας με το πέρας του τελευταίου αγώνα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό χάλασε την καλή εντύπωση που είχε δημιουργηθεί. Συνολικά παίξαμε επτά ντέρμπι φέτος και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες» είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πόσο δύσκολο ήταν να κερδίσετε τη μεγάλη μάχη κόντρα στον κουμπάρο σας, που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού;

«Η σχέση μας ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι ιδιαίτερη. Κάποιες ιστορίες που ακούστηκαν ότι έχουμε τσακωθεί δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και καμία υπόσταση και κάποιοι έχουν δει πόσες φορές έχουμε κυκλοφορήσει μαζί στην Αθήνα. Δεν με ενδιαφέρει. Η ομάδα μου κέρδισε και υπερασπίστηκε τον τίτλο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί και το αντίθετο. Από τη μια εμείς δεν είχαμε τον Περπέρογλου και τον Διαμαντίδη που χτύπησε στο δεύτερο λεπτό του τέταρτου τελικού και εκείνοι δεν είχαν τον Νεστέροβιτς και τον Νίλσεν».

Όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο…

«Γιορτάσαμε τον τίτλο με τον συνηθισμένο τρόπο, όπως ακριβώς κάναμε και σε πολλά προηγούμενα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει. Βρέθηκα μαζί με φίλους μου από το Βελιγράδι και το Τσάτσακ, αλλά και από την Αθήνα, σε ένα μαγαζί που συχνάζουμε. Βέβαια και με τους παίκτες μου είχαμε ένα δείπνο, για να γιορτάσουμε το τέλος της σεζόν».

Έχετε ενέργεια για να γιορτάζετε ύστερα από τόσα τρόπαια που έχετε κατακτήσει;

«Φυσικά και έχω! Το ίδιο ισχύει για κάθε νίκη και κάθε επιτυχία. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βρίσκεσαι στην έδρα σου με τις κερκίδες να είναι ασφυκτικά γεμάτες, όπως ήταν στον τέταρτο τελικό και να βγεις στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσεις μαζί με 25.000 φιλάθλους».

Πολλοί όμως σας είχαν κατακρίνει στο ξεκίνημα της σεζόν…

«Όταν πέρυσι το καλοκαίρι χάσαμε τους Πέκοβιτς, Γιασικεβίτσιους και Σπανούλη πολλοί έλεγαν ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Όταν όμως έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις, τα πάντα είναι πιθανά».

Τι λέτε για το γεγονός ότι πρόσφατα αναφέρθηκε το όνομά σας για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και πως θα επιστρέψετε εκεί;

«Αυτά είναι δημοσιογραφικές ιστορίες. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμα χρόνο και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτομαι να φύγω».

Επίσης έχει ακουστεί  πως θέλετε τον Νόβιτσα Βελίσκοβιτς στον Παναθηναϊκό;

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας κι αυτό επίσης είναι δημιούργημα των Μ.Μ.Ε. Αύριο είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν 50 ονόματα ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved