Καραμανλής: «Θα σώσουμε την ΑΕΚ»

Καραμανλής: «Θα σώσουμε την ΑΕΚ»

Σίγουρος για την παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» μίλησε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ εκφράζοντας την αισιοδοξία του τόσο για την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία όσο και για την εμφάνιση κάποιου επενδυτή στο μέλλον που θα βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια με πολλές δυσκολίες, δεν είμαι το μέγεθος του ανθρώπου που λέγεται Φιλίππου. Έχει απομακρυνθεί με τα προβλήματα, προσπαθούμε μια χούφτα άνθρωποι να έρθει  ένας αντίστοιχος Φιλίππου και να κάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι πανελλήνιο το πρόβλημα της κρίσης. Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια. Έχω υποσχεθεί ότι θα σώσουμε την ΑΕΚ με όλες μας τις δυνάμεις, θα κάνουμε ότι πρέπει. Στις 21 Απριλίου που θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα θα κάτσουμε όλοι μαζί να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε με την ομάδα. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, με την κρίση, είναι τέτοια που χωρίς τεράστια ποσά μπορεί να γίνει μια προσπάθεια με ανθρώπους που θα έρθουν κοντά και θα βοηθήσουν. Ή να έρθει κάποιος διαμετρήματος του κ. Φιλίππου».

Για το τι μπορεί να γίνει τώρα ωστόσο, ο Μπάμπης Καραμανλής ανέφερε: «Αν μαζευόμασταν όλοι οι ΑΕΚτζήδες και βάζαμε την αγάπη μας και προσπαθούσαμε, δε θα είχε κανένα πρόβλημα η ΑΕΚ. Το πιστεύω αυτό. Είμαι εδώ τρία χρόνια, με όλα τα λάθη μου και έχω δώσει τα πάντα. Έχω προσπαθήσει. Ίσως δεν έχουμε σωστή επικοινωνία. Να γίνει μια γενική συστράτευση να σώσουμε την ομάδα. Εγώ θυμάμαι το σύνθημα που λέγαμε στο ποδόσφαιρο, για τη Β’ και τη Δ’ Εθνική. Θέλουμε να πάμε Β’ Εθνική; Το ερώτημα είναι ρητορικό φυσικά», ήταν η απάντησή του ενώ συμπλήρωσε πως… «να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα της ταλαιπωρημένης «βασίλισσας». Η ΑΕΚ πρέπει να βρει μετά από τα τρία χρόνια που είμαι εδώ, να βρει λύση. Λύση δεν είναι ο υποβιβασμός, να κάνουμε την ΑΕΚ όπως της αξίζει. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουμε όλοι για να βρεθεί λύση μέσα από την οικογένεια της ΑΕΚ, να σώσουμε την ΑΕΚ και μετά να κάτσουμε όλοι μαζί να βρούμε τη λύση».

Όσο για το θέμα του προπονητή ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Άγγελου Κορωνιού. «Η ΑΕΚ έχει προπονητή, τον Άγγελο Κορωνιό, έχει έρθει και είναι στην προπόνηση. Ξέριε την κατάσταση, μεγάλωσε στα σπλάχνα της ΑΕΚ και θα παλέψουμε μαζί. Η ΑΕΚ έχει ένα δυνατό κορμό Ελλήνων παικτών, έχει ξένους και θα κάνουμε δύο αλλαγές ακόμα», για να αναφερθεί στη συνέχεια στο δυναμικό της ομάδας: «Έχουμε πέντε ξένους, τον Καστλ, τους Χαρτ και Κάρι που ήρθαν τώρα, τον Καχαντάρεβιτς που ήταν σε πειθαρχικό παράπτωμα, και ο Μελς που είναι στην κρίση του προπονητή αν θα μείνει. Είναι θέμα του προπονητή αν θα τον κρατήσει, έχουμε δικαίωμα δύο αλλαγών».

Αναφορικά με τις τάσεις φυγής του Ρόντρικ Μελς υποστήριξε: «Ο Μελς έχει πρόβλημα γιατί δεν είναι όπως οι Έλληνες που μπορεί να κάνουν και υπομονή και να αντέξουν. Θέλουμε έναν ψηλό αυτή τη στιγμή, ήταν απαίτηση και του Μηνά πριν παραιτηθεί. Θα δούμε αν πάρουμε δεύτερο παίκτη και αν θα αλλαχθεί ο Μελς. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά η ΑΕΚ πάντα βρίσκει τον τρόπο και βρίσκει λύσεις. Η ΑΕΚ πάντα στα δύσκολα βρίσκει τον τρόπο και θα βρεθεί ένα «χάδι» ένα «άγγιγμα» και η «βασίλισσα» δε χάνεται. Κάθε μέρα μιλάω με τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και με ρωτάει τι θα γίνει. Του λέω ότι θα βρούμε άκρη».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για την βαθμολογική κατάσταση της ομάδας: «Δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να κινδυνέψει. Έχουμε χάσει παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τώρα να μιλάμε για τετράδα. Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες να βρούμε τη λύση», ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου λέγοντας: «Είμαστε ήδη στο κλειστό της Ζοφριάς στα Άνω Λιόσια, εκεί που παίξαμε το 2003 και το 2004. Είναι γήπεδο κοντά σε περιοχές που ζουν ΑΕΚτζήδες. Βρήκαμε φιλόξενο περιβάλλον από τον δήμαρχο και τους ανθρώπους εκεί. Χωράει 2.000 κόσμο και εδώ έχουμε σκοπό να κάνουμε τη «φωλιά» μας».

Όσο για τη βοήθεια του κόσμου, τόνισε: «Θέλουμε 1.000 και 1.500 ανθρώπους σε κάθε παιχνίδι χωρίς ακρότητες. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει λύσεις, όπως πάει θα τη βρει. Θέλω να πω ότι χρειάζομαι όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε αυτή την ομάδα, να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Έστω και με μια καλή κουβέντα».

Ενώ τέλος ανέφερε: «Λάθη έχουμε κάνει όλοι. Η πολλή αγάπη δημιουργεί προβλήματα. Να μην γυρνάμε την πλάτη σε αυτή την ομάδα που μας έκανε περήφανους. Ο κ. Νικητιάδης με έχει βοηθήσει από όλους περισσότερο. Μου είπε ‘το χρωστάω από το ’68 που ήμουν σε ένα κάγκελο και έβλεπα τον αγώνα’. Όσοι ήταν το ’68 στο γήπεδο αυτό, δεν πρέπει να γυρνάν την πλάτη στην ομάδα. Η ΑΕΚ θα είναι εδώ, εμείς σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Θα το φωνάζω, θα το λέω, αν βοηθήσουν όλοι θα υπάρξει ανταπόκριση».



Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved