«Ανάγκη από ισχυρή διοίκηση»

«Ανάγκη από ισχυρή διοίκηση»

Στο μέλλον του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την αναγκαιότητα να υπάρξει ισχυρή διοίκηση στην ΚΑΕ...

Ο άλλοτε πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ μίλησε στο ραδιφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και τόνισε αναλυτικά…

Για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο μπάσκετ: «Ηταν μεγάλη χαρά, γιατί το κλειδί της επιτυχίας ήταν το τέταρτο ματς με τη νίκη στο Παλέ. Το πέμπτο ματς ήταν δύσκολο, αλλά ήταν και μία γιορτή με 9.500 κόσμο στο Παλατάκι. Επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της ομάδας».

Για το οικονομικό πρόβλημα στον Α.Σ.: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σύλλογος της ομάδας δεν έχει χρέη. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν πρόβλημα και βλέπουμε τμήματα να διαλύονται. Τα 600.000 άνοιγμα, είναι ταμειακό και αφορούν λεφτά που περιμένουμε να εισπράξουμε. Λείπουν από το ταμείο, γιατί δεν έχουν έρθει οι επιχορηγήσεις από το κράτος. Για ένα ένταλμα 47.000 για το χάντμπολ, έχει υπογραφεί τρεις φορές και ακόμα δεν έχει πληρωθεί. Με αυτήν την κρίση η κατάσταση θα είναι δύσκολη για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες περικοπές και να μπορούν όλοι να πληρώνονται».

Για το μπασκετικό τμήμα: «Το θέμα με το μπάσκετ δεν είναι τόση η Ευρωλίγκα, αλλά να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βοηθηθεί από το άρθρο 99 γιατί τα χρέη θα αποκτήσουν βάθος τετραετίας. Μέχρι να τελειώσει πρέπει να γίνουν διακανονισμοί και από εκεί και πέρα αυτοί οι διακανονισμοί να τηρηθούν. Θα πρέπει η ΚΑΕ να ξέρει τι έχει να πληρώσει για το άρθρο 99, τι πρέπει να πληρώσει στο Δημόσιο και τι θα πρέπει να έχει βγει το μπάτζετ. Θα πρέπει να γίνει μία ομάδα ανθρώπων ισχυρή, που θα πρέπει να βοηθήσει άμεσα. Ο πρώτος επενδυτής είναι ο κόσμος και θα πρέπει να βοηθήσει. Πρέπει να οργανωθεί, να ενισχυθεί και να κάνει μία ισχυρή διοίκηση που θα λειτουργεί με τη λογική, πρώτα των υποχρεώσεων και έπειτα με το μπάτζετ, έστω και με μικρότερο μπάτζετ, αλλά να πληρώνονται όλα. Είναι υπερβολές να μιλάμε για τάσεις και σχήματα».

Για τη διάθεση του Πρέλεβιτς να μπει στη διοίκηση: «Ο Μπάνε μπορεί να βοηθήσει. Εχει διάθεση και όρεξη να βοηθήσει και να δημιουργηθεί μία ισχυρή διοίκηση. Εγώ δε θα υποδείξω ποιοι θα κατεβούν. Εχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από μία ισχυρή διοίκηση. Η ισχύς εν τη ενώσει είναι το καλύτερο φάρμακο για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν πέτυχε η τωρινή διοίκηση: «Εχει πετύχει γιατί αγωνιστικά η ομάδα πέτυχε ένα μεγάλο στόχο. Αυτό που έγινε τα δύο χρόνια είναι πετυχημένο. Δεν ήταν μόνο το δ.σ., αλλά ήταν και πολλοί άλλοι που βοήθησαν, όχι μόνο στο άρθρο 99, αλλά και σε άλλους τομείς».

Για το αν θα υπάρξει συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι: «Θεωρώ οτι το τιμ ήταν πετυχημένο και πρέπει έτσι να συνεχίσει. Ο Μαρκόπουλος έχει πετύχει πολλά σε αυτήν την παρουσία. Οταν είχε έρθει, είχε γίνει μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσουμε να αποδεχτεί και να έρθει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια».

Για το αν αυτή η χρονιά είναι η τελευταία του Θανάση Κατσαρή: «Επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά, έχει προσφέρει τα μέγιστα, έχει βοηθήσει οικονομικά. Θεωρώ το έργο του πετυχημένο, αλλά θα κρίνει ο ίδιος αν θέλει να συνεχίσει ή όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει ανθρώπους που μπορούν να αναλάβουν ακόμα και σε αυτό το κομμάτι».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved