Η «ανάκριση» του Αγγελόπουλου!

Η «ανάκριση» του Αγγελόπουλου!

Ολοκληρώθηκε η… ανάκριση του προέδρου του Ίκαρου όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Καλλιθέας…

Αναλυτικά η «ανάκριση»…

Η «ανάκριση» προς τον πρόεδρο του Ικάρου ολοκληρώθηκε και μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να διαβάσετε τις απαντήσεις του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου για την ανταπόκριση τους και τα καλά τους λόγια, όπως επίσης και τους φίλους της ομάδας που συμμετείχαν. Σειρά για «ανάκριση» παίρνει τώρα ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης και μέσω της ιστοσελίδας μας, θα μάθετε τις σχετικές ημερομηνίες. Ευχαριστούμε πολύ.

Οι ερωτοαπαντήσεις δημοσιεύονται με αλφαβητική σειρά, βάσει του επωνύμου κάθε δημοσιογράφου.

ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Goal News-basketnet.gr)

ΕΡΩΤΗΣΗ: 1) Τα τελευταία χρόνια έχετε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη λειτουργία τόσο των «μικρών» πρωταθλημάτων της ΕΟΚ όπου και συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια ο Ίκαρος όσο του ΕΣΑΚΕ και κατ' επέκταση της Α1. Η γενικότερη αίσθηση είναι πως οι προτάσεις αυτές δεν εισακούσθηκαν.
- Κατά την άποψή σας, υπάρχει η βούληση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ;
- Ποια «συμπαράσταση» χρειάζεται τελικά ο Ίκαρος και κάθε ομάδα που έχει κάτι να καταθέσει ώστε μπορέσει να τις προωθήσει;
2. Η φετινή παρουσία του Ικάρου έχει αναφερθεί ως παράδειγμα προς μίμηση από ομάδες που θέλουν να σταθούν στην Α1 τα επόμενα χρόνια.
- Τι ήταν αυτό το .καινούριο που παρουσίασε ο Ίκαρος και ποιος εν τέλει είναι ο δρόμος που μπορεί να πορευθεί κάθε «νέα» ομάδα  ώστε να καθιερωθεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 1) Κάποιες από τις ιδέες μας εφαρμόστηκαν, αλλά η αλλαγή είναι δύσκολη. Σεβόμαστε και την άποψη ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αλλαγές.
Η επανάσταση θέλει υποδομή , ανθρώπους και υποστηρικτικούς μηχανισμούς, γιατί διαφορετικά μπορεί να γίνει πισωγύρισμα. Πιστεύω ότι στην εποχή του ΔΝΤ, θα γίνουν σοβαρές αλλαγές στη δομή του Ελληνικού μπάσκετ.
Γενικά όμως πιστεύω ότι υπό την καθοδήγηση των εμπειρότερων πρέπει να μπει νέο αίμα, με φρέσκιες ιδέες- κυρίως στις Ενώσεις.
2) 1ον) Υπομονή, δείτε τη φιλοσοφία μας στους προπονητές.
2ον) Μοντέλο διοίκησης, δείτε τη διοικούσα επιτροπή του ΙΚΑΡΟΥ.
3ον) Υποδομές. Το μοντέλο αποκέντρωσης έχει αποτύχει και δεν θα πετύχει για τα επόμενα 20 χρόνια στην Ελλάδα. Δεν είμαστε ΙΤΑΛΙΑ ή ΙΣΠΑΝΙΑ, με μεγάλες πόλεις, μητροπόλεις. Η ανάπτυξη (καλώς ή κακώς) στην Ελλάδα γίνεται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει γρήγορα να αντιληφθούμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ομάδες (που το επιθυμούν)  ανάπτυξης, για αθλητές από την επαρχία, με προσφορά οίκησης, φαγητού, μάθησης (σχολείο-φροντιστήριο), προπόνησεις εκγύμνασης, με κύριο στόχο την ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ. Πρέπει να πάμε προς το Γιουγκοσλαβικό μοντέλο και να συνδυάσουμε και την Ελληνική επιχειρηματικότητα.
Αυτό είναι το μοντέλο του ΙΚΑΡΟΥ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΕΤΑΚΗΣ (Νέα-Onsports.gr)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας αλλά πρωτίστως για την εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ.
Συγχαρητήρια επίσης για την πρωτότυπη ιδέα της ηλεκτρονικής συνέντευξης, που αποτελεί και τον λόγο που επικοινωνώ μαζί σας. Έχουμε και λέμε:
1) Ποιο είναι το κίνητρο (σας) το οποίο θα μείνει αναλλοίωτο σε βάθος χρόνου ώστε ο Ίκαρος Καλλιθέας να εξακολουθεί να είναι μέλος της Α1 για πολλά χρόνια. Είναι συχνό το φαινόμενο ομάδες και παράγοντες να ικανοποιούν τον εγωισμό τους, να απαντούν σε μια πρόκληση που οι ίδιοι βάζουν στον εαυτό τους και μετά να... μαραζώνουν. Πόσο μπορεί να αντέξει το κίνητρο σας με μια ομάδα με λίγο κόσμο, με γήπεδο σε άλλη περιοχή;
2) Πως νιώσατε όταν διαπιστώσατε ότι ήσασταν ο μόνος πρόεδρος που παρεβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς της Α1; Αν δεν κάνω λάθος η λίγκα είχε αποστείλει προσκλήσεις σε όλες τις ΚΑΕ και ήσασταν ο μονος που ανταποκριθήκατε! Πως νιώσατε μόνος και θα ανταποκριθείτε του χρόνου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 1) Το μόνο κίνητρο μου είναι  η αλλαγή των συνθηκών , η τήρηση των νόμων, η συμμετοχή νεαρών αθλητών και η ενίσχυση του πολιτιστικού μας τμήματος και του τμήματος Marketing . Γιατί ο ΙΚΑΡΟΣ εκτός από γραφείο Τύπου και site, τα οποία υφίστανται από την Β' ΕΣΚΑΝΑ έχει και πολιτιστικό τμήμα και τμήμα Marketing. Αυτοί είναι οι λόγοι να παραμείνουμε. Αν αποτύχουμε, ανεξάρτητα των αγωνιστικών επιτυχιών, θα επανέλθουμε στα Τοπικά Πρωταθλήματα.
2) Το συγκεκριμένο δεν με πείραξε καθόλου. Γιατί σαφώς  υπάρχουν αλλά πολύ σοβαρότερα γεγονότα που με κάνουν να νιώθω μόνος ή περίπου μόνος. Προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε κάθε πρόσκληση που αφορά το καλό του μπάσκετ, όπως θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα. Φυσικά στο μέτρο που μας επιτρέπουν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

ΤΖΕΝΗ ΓΡΑΒΙΑ (Superbasket.gr)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε μια εποχή που ακούγονται πολλά ακόμη και για ενδεχόμενες αποχωρήσεις μεγάλων επιχειρηματιών από τον χώρο του μπάσκετ (όπως είναι οι κύριοι Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι), εσάς τι σας κρατά σε αυτόν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν είμαστε μια συμβατική ομάδα. Έχουμε αναπτύξει πολιτιστικό τμήμα, τμήμα marketing και τμήμα Ανάπτυξης υποδομών.
Ήδη διεξάγουμε τις πρώτες ημερίδες ανάπτυξης αθλητών-πρωταθλητών  από όλη της Ελλάδα για ηλικίες 1993-1997. Είναι ένα πρόγραμμα πρωτοπόρο.
Το Τουρνουά μικρών ηλικιών «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ» με τη τελετή λήξης του Basketorama ALL STARS NIKOΣ ΓΚΑΛΗΣ, είχε μεγάλη απήχηση και επιτυχία.
Η αδελφοποίηση μας με μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού για ανταλλαγή αθλητών αλλά και απόψεων, αποτελεί ακόμα έναν στόχο.
Όλα αυτά δεν είναι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί, είναι η ζωή μας στον ΙΚΑΡΟ και με κρατάνε στο μπάσκετ.

ΦΩΤΗΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ (Basketblog.gr)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Αγγελόπουλε καλησπέρα σας.
1) Υπάρχει στο μυαλό σας κάποιος παίκτης που σκοπεύετε να αποκτήσετε, ο οποίος θα αποτελέσει την "ναυαρχίδα" των μεταγραφών;
2) Ποιες θα είναι οι κινήσεις του Ικάρου Καλλιθέας, ώστε να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο την δεύτερη του χρονιά στην Α1;
3) Ποια ήταν η στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία;
4) Βρίσκονται σε πρόοδο οι διαδικασίες που θα φέρουν τον Ίκαρο σε γήπεδο της Καλλιθέας;
Σας ευχαριστώ πολύ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 1) Πολλοί παίχτες είναι στο στόχαστρο μας, που μπορούν να αποτελέσουν  την «ναυαρχίδα» των μεταγραφών.
2) Πιστεύουμε και πρεσβεύουμε το σύνθημα «ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ». Θα κάνουμε πολλά events και θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε ακόμα πιο πολλά νέα παιδιά και οικογένειες. Επίσης επιδιώκουμε τη συμμετοχή των φίλων στις διαδικασίες της ομάδας.
3) Η αντιμετώπιση του ΙΚΑΡΟΥ σαν ισότιμο εταίρο, από κολοσσούς όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός . Επίσης η σοβαρότητα των φίλων όλων των ομάδων που μαζικά παρευρεθήκαμε στο κλειστό της Γλυφάδας.
4) Γεννήθηκα, ανδρώθηκα μαθητικά και αθλητικά στη Ν. Σμύρνη, εκεί δημιουργήσαμε και τον ΙΚΑΡΟ.
Έζησα σαν μικρό παιδί με την αθλητική ιδέα του Μίλωνα, αλλά και τις αρχές που αποπνέει ένας τεράστιος σύλλογος όπως ο Πανιώνιος τον οποίο από πολύ μικρός τον παρακολουθούσα από κοντά.
Αγαπάω την Καλλιθέα, την Ν. Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο, την Γλυφάδα, την Αθήνα, την Ελλάδα.
Είμαι υπέρ του Καλλικράτη στους δήμους, στον Αθλητισμό, στην κοινωνία.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
Πρέπει να ξεκινήσουμε, αναδιοργανώνοντας το κράτος, να ανασυντάξουμε και το DNA  μας σαν Έλληνες.
Ο Δήμος Καλλιθέας μας έχει υποσχεθεί μεγάλες αλλαγές στα Δημοτικά Γυμναστήρια και είναι αρωγός της προσπάθειας μας.
Ο βασικότερος λόγος και στόχος της επιστροφής είναι για να μην ταλαιπωρούμε τους φίλους μας τα παιδιά μας από τις υποδομές, οι οποίοι κυρίως βρίσκονται στην Καλλιθέα και στις κοντινές περιοχές και φυσικά ωςομάδα της Καλλιθέας πρέπει να αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ (Φως των Σπορ-basketblog.gr)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αγαπητέ, κ. πρόεδρε,
Καταρχάς τα θερμά μου συγχαρητήρια, όχι μόνο για την επιτυχημένη φετινή πορεία, αλλά κυρίως για την «υγεία», την φερεγγυότητα και το ήθος που αποπνέει ως ομάδα και ΚΑΕ ο Ίκαρος Καλλιθέας. Το ότι αποτελείτε πλέον παράδειγμα προς μίμηση για τις περισσότερες ομάδες του πάλαι ποτέ κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, αποτελεί την σημαντικότερη κατάκτηση και επιτυχία σας.
Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Δεδομένης της οικονομικής κρίσης, αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας σας σαν διοίκηση, θα κάνετε φέτος το βήμα παραπάνω; Ο σχεδιασμός δηλαδή θα περιλαμβάνει την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης στην κανονική περίοδο ή την είσοδο στα πλέι οφ για παράδειγμα; Η στόχος θα παραμείνει και πάλι η σωτηρία και ότι προκύψει;
Με εκτίμηση
Γιάννη Ευδαίμων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο στόχος του ΙΚΑΡΟΥ  δεν μπορεί να είναι άλλος από την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών μας.
1ον) Υποδομές
2ον) Πολιτιστικό τμήμα
3ον) Τμήμα Marketing
4ον) Συνεργασία με υποστηρικτές
5ον) Υγιείς φίλοι
6ον) Διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή
7ον) Περισσότερα νέα παιδιά στην Α' ομάδα
Αυτά είναι η ζωή μας. Αν σε αυτά αποτύχουμε τι σημασία έχει η θέση μας στο Πρωτάθλημα; Όμως, πιστεύοντας ότι με σωστή και σκληρή δουλειά σε όλα αυτά θα κάνουμε το βήμα παραπάνω, θα ήθελα να πιστεύω ότι δημιουργώντας στο τέλος Σεπτεμβρίου την ομάδα μας, ο στόχος μας θα είναι τα Play-offs.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΥΤΗΣ (Ελεύθερος Τύπος-gazzeta.gr)

ΕΡΩΤΗΣΗ: -Ο Ίκαρος Καλλιθέας και εσείς προσωπικά αποτελείτε μια από τις πιο φρέσκιες και υγιείς φωνές στο ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε κάποιες ενέργειες για να βελτιωθεί το πρωτάθλημα και το άθλημα γενικότερα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πιστεύω ακράδαντα ότι άνθρωποι  που χωρίς ιδιοτέλεια «φωνάζουν» για την αλλαγή των συνθηκών του Ελληνικού μπάσκετ και επιμένουν τελικώς σε βάθος χρόνου επιτυγχάνουν πολλά πράγματα .
Πολλά από αυτά για τα οποία παλέψαμε  έχουν σήμερα  υιοθετηθεί από τις αρχές και πολλά ακόμα και με τη δική μας συνδρομή θα αλλάξουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ (Πρωταθλητής)

ΕΡΩΤΗΣΗ:  Κύριε Αγγελόπουλε, λαμβάνοντας υπ' όψη την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, τι είναι αυτό που σας... σπρώχνει στο να συνεχίζεται να επενδύεται στον χώρο του μπάσκετ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτα απ' όλα το μπάσκετ (χωρίς καμία υπερβολή) σηματοδότησε την αλλαγή και βελτίωση της Ελλάδας, με το θαύμα του 1987. Έκτοτε για τουλάχιστον 10 με 12 χρόνια, το μπάσκετ αποτελούσε τρόπο ζωής για τους περισσότερους Έλληνες. Μας έχει προσφέρει πολλά και είμαι της άποψης πως όλοι πρέπει να του δίνουμε κάποια πράγματα πίσω. Στις προηγούμενες ερωτήσεις ανέφερα πολλούς λόγους για τους οποίους συνεχίζω στο μπάσκετ και παροτρύνω κάθε υγιή φίλο του μπάσκετ να ασχολείται με το άθλημα που είναι μακράν το κορυφαίο στη χώρα μας. Σίγουρα, πάντως, η οικονομική κρίση με απασχολεί και με επηρεάζει.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΒΗΜΑ-ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στη πρώτη σας σεζόν στην Α1, ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εγιναν πολλά λαθη και μεγάλα, διότι η Α1 διοικητικα και λειτουργικά, δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω πως μάθαμε από αυτά τα λάθη και αποκτήσαμε σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Το πιο σημαντικό λάθος μου, όμως, είναι ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πίστεψα ότι θα γίνουν σοβαρές αλλαγές στη νομιμότητα των διαδικασιών. Δεν έγινε τίποτα και είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθωθεί στην Α1.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Πρόεδρε, Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη σεζόν της ομάδας και την παραμονή στην επαγγελματική κατηγορία.
Πόσο λογικό είναι, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, να βάζει χρήματα ένας Πρόεδρος σε μια ομάδα μπάσκετ στην μικρή Ελληνική αγορά, με το 95% τον γυμναστήριων της χώρας να έχουν χωρητικότητα 1,000 θέσεις και να μη γεμίζουν καν, με αποτέλεσμα τα έσοδα (διαφημιστικά, τηλεοπτικά, χορηγίες) των συλλόγων να είναι ελάχιστα? Και εν τέλει ποιος ο ρόλος του Προέδρου στο μοντέρνο μπάσκετ, να συντηρεί μια ομάδα όσο αντέχει, χάνοντας κάθε χρόνο χρήματα ή να δημιουργεί ταυτόχρονα και προϋποθέσεις να γίνει ο οργανισμός ανεξάρτητος οικονομικά από φυσικά πρόσωπα και δήμους? Τι θα προτείνατε προς αυτή την κατεύθυνση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βασιλης Κατσαφαδος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μια πάρα πολύ καλή ερώτηση.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ πιστεύει ότι  πρέπει να φύγουμε πολύ γρήγορα από το μοντέλο που ένας Πρόεδρος είναι ο κύριος αιμοδότης μιας ομάδας. Κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση.
Έχουμε δημιουργήσει μια δομή διοίκησης  από κοινού ερασιτέχνη και ΚΑΕ, μία παρέα πολλών ανθρώπων και προσπαθούμε να επιτύχουμε το μοντέλο που αναφέρεις, α) κοινωνικό έργο, β) υποδομές, γ) «απεξάρτηση» από την οικονομική ανάγκη του Προέδρου.
Ο στόχος μας είναι σε μερικά χρόνια ο ΙΚΑΡΟΣ να είναι οικονομικά ανεξάρτητος.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γεια σας, συγχαρητήρια για τη πορεία της ομάδας σας, τις ιδέες σας όπως αυτή στο σάιτ και αυτή του τουρνουά που τιμήθηκε ο Γκάλης και την προσφορά σας στο μπάσκετ.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί ενώ η ομάδα σας δίνει βάση στις υποδομές δεν προωθεί τα ταλέντα της στην πρώτη ομάδα. Παλιότερα υπήρχε ο Αγγελόπουλος και τώρα ο Παπαδιονυσίου.
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τη προσπάθεια σας.
Πέτρος Μαυρογιαννόπουλος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είμαστε μια ομάδα που είχε την «ατυχία» κάθε χρόνο να κάνει Πρωταθλητισμό. Δεν το επιδιώξαμε-έτυχε και φυσικά δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες.
Πάντα ο στόχος μας ήταν ο νέος αθλητής και γνωρίζετε την αγάπη μας για τους μικρούς αθλητές.
Πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα, μετά τη πολύ δύσκολη διατήρηση  της ομάδας στην Α1 που ήταν βασικός στόχος.
Θέλουμε από φέτος η ομάδα να στήνεται με 10 άντρες και 7 νέους, αν και στον επαγγελματισμό αρκετές φορές αναγκάζεσαι από τις συνθήκες να προχωράς σε αλλαγές που δεν θέλεις και δεν έχεις υπολογίσει.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Kαλησπέρα κύριε πρόεδρε. Εγώ απευθύνομαι σε σας σαν φίλος του Ικάρου γενικότερα. Και το λέω αυτό γιατί με απασχολεί και το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου. Αξίζει μια μεγαλύτερη προσπάθεια και εκεί. Η πόλη μας έχει ανάγκη  μια σοβαρή ποδοσφαιρική προσπάθεια με υγεία και πιστέψτε με μόνο ο Ικαρος έχει κάποιες έστω και λίγες πιθανότητες να πετύχει κάτι καλό. Αυτό από μένα και ελπίζω το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο να αποσπάσει ένα σεβαστό μέρος από την προσοχή σας και την εμπειρία σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το μπάσκετ με την εμφάνιση και την σπίθα του ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΛΗ, αλλά και την συνδρομή πολλών ανθρώπων, αθλητών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας και του Προέδρου της Κου ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και των Ενώσεων, έκανε πράγματα που κανείς από μας, που έζησε τα πέτρινα χρόνια και στα πιο αισιόδοξο όνειρο μας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί.
Ας μην είμαστε αχάριστοι. Οι συνθήκες που μας δημιουργήθηκαν ή που δημιουργήσαμε στο μπάσκετ ήταν πραγματικά εντυπωσιακές για να προσελκύσουν παράγοντες, αθλητές, γι' αυτό η ΕΛΛΑΔΑ μας είναι μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Στο ποδόσφαιρο οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές, βρισκόμαστε ακόμα στο μεσαίωνα. Δεν είναι εύκολο να βοηθήσω ουσιαστικά. Πρέπει όμως οι άνθρωποι του ΙΚΑΡΟΥ του ποδοσφαίρου να αφήσουν την ενασχόληση τους μόνο με το αγωνιστικό μέρος του τμήματος τους και να συμμετάσχουν σ' όλες αυτές τις διαδικασίες που ανέφερα παραπάνω, και με τη συμμετοχή τους αυτή , την υπομονή και επιμονή είναι σίγουρο ότι θα έρθει η αλλαγή.



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved