«Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου»

«Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου»

Ο Κεν Μπάρλοου τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κεν Μπάρλοου μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Libero 107.4»:

Για τις αναμνήσεις του από την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Πέρασα πραγματικά υπέροχα στην Θεσσαλονίκη, έχω θαυμάσιες αναμνήσεις και από την ομάδα αλλά και τον κόσμο. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα, είναι μέσα στην καρδιά μου. Πήγα στον ΠΑΟΚ το 1990 και έφυγα το 1993 και κάναμε φοβερές χρονιές με την ομάδα, θυμάμαι όλους τους συμπαίκτες μου, ειδικά τον Μπάνε, τον Φασούλα, τον Σταυρόπουλο, τον πρόεδρο επίσης, που έκανε φοβερή δουλειά, οργάνωσε πολύ σωστά την ομάδα και μας έφερε μεγάλους προπονητές όπως ο Ίβκοβιτς και ο Σάκοτα. Ήταν υπέροχα χρόνια και θυμάμαι όλες τις στιγμές που ζήσαμε ως ομάδα».

Για τις πιο έντονες στιγμές  της καριέρας του στον ΠΑΟΚ: «Δύο είναι τα highlight, το κύπελλο Κυπελλούχων το 1991 και το πρωτάθλημα το 1992, αυτοί οι τίτλοι είναι στην καρδιά μου. Είναι στιγμές που δεν έχω ξεχάσει και θα τις θυμάμαι πάντοτε. Πρέπει να πω επίσης ότι στην σελίδα μου στο facebook, μου γράφουν ακόμη πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ και πάρα πολλοί μου έχουν ποστάρει βιντεάκια από εκείνη την περίοδο και τους τελικούς που παίξαμε. Έτσι όχι απλά τα θυμάμαι αλλά πλέον έχω και την ευκαιρία να τα βλέπω κιόλας και τους ευχαριστώ».

Για το γεγονός ότι είχε πετύχει τους τελευταίους έξι πόντους του ΠΑΟΚ στον τελικό με την Σαραγόσα: «Θυμάμαι σίγουρα ότι το τελευταίο καλάθι ήταν δικό μου και πήραμε το κύπελλο».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι. Στην καριέρα μου έχω αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνονται, είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη χωρίς καμία αμφιβολία».

Σχετικά με τους μικρούς τελικούς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη: «Το ξέρω και ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 63-56 και πήρε την σειρά με 3-2 νίκες».
Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: «Θα είμαι εκεί σε δύο εβδομάδες περίπου, θα έρθω στις 22 Ιουνίου και θα λάβω μέρος στο καμπ του Μπάνε. Μαζί με τον Μπάνε θα διδάξουμε τα μικρά παιδιά πως να παίζουν μπάσκετ».

Για τους γιους του: «Ο μικρός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στο Πανόραμα, τώρα είναι 20 ετών και ο μεγάλος είναι 22 ετών, είναι ψηλά παιδιά έχουν δύο μέτρα ύψος και πηγαίνουν στο κολλέγιο, ο ένας στο Οχάιο και ο άλλος στην Ιντιάνα και παίζουν φυσικά μπάσκετ. Ο μικρός είναι πιο ταλαντούχος και θα τον φέρω να παίξει στον ΠΑΟΚ μόλις τελειώσει το κολλέγιο (γέλια)».

Τέλος για το αν έχει κάποιο καλό παίκτη να φέρει για τον ΠΑΟΚ τώρα που θα παίζει στην Ευρωλίγκα: «Από ψηλούς είναι η αλήθεια πως δεν έχω κάτι πολύ καλό υπ` όψη μου αλλά ξέρω έναν πολύ καλό σούτινγκ-γκαρντ αν θέλετε. Πόσα λεφτά δίνει ο ΠΑΟΚ; 100.000 δολάρια; Με τόσα έρχομαι κι εγώ να παίξω αν θέλει (γέλια)».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved