«Θέλουμε γεμάτα γήπεδα»

«Θέλουμε γεμάτα γήπεδα»

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 3η θέση και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103 FM» και αναφέρθηκε στην επιτυχία του «Δικεφάλου», τον Κώστα Καϊμακόγλου και τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Αν εξαιρέσουμε τις δύο ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ήταν ένα αρκετά συναρπαστικό πρωτάθλημα παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν στην κοινωνία. Υπήρχανε ισοδύναμες ομάδες με καλά παιχνίδια, ήταν δυνατές οι έδρες και δεν ήξερες ποια ομάδα θα επικρατήσει με εκείνη που θα έσπαζε έδρες να έπαιρνε το προβάδισμα».

Για την σειρά των μικρών τελικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη: «Πιστεύω το λογικό είναι να ασχολούνται τα ΜΜΕ με το ΠΑΟΚ-Άρης. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουνε μεγάλη ιστορία και πολύ περισσότερο όταν παίζεται μια θέση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουνε την προβολή που πρέπει».

Για την κατάμεστη Πυλαία: «Ότι ήταν γεμάτο το γήπεδο ήταν σπουδαίο. Θέλουμε να γεμίζουν τα γήπεδα του μπάσκετ. Πρέπει να επανέλθει το μπάσκετ στην ελίτ, έχει φέρει πάρα πολλές χαρές στους Έλληνες φιλάθλους και ο κόσμος πρέπει να το αγαπήσει περισσότερο. Ήταν πολύ καλό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ που γέμισε και το πιο ευχάριστο είναι που οι φίλαθλοι το χάρηκαν».

Για τον προπονητή της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρει ο Δημήτρης τι πιστεύω για αυτόν ότι είναι ένας καλός προπονητής, του εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μάλιστα ήταν τέτοιο το στυλ της ομάδας της Καβάλας που πάντα μας δυσκόλευε για αυτό δεν την ήθελα στο ξεκίνημα των πέι οφ».

Για τον πρώην παίκτη του, Κώστα Καϊμακόγλου: «Όλα τα παιδιά είχανε δουλέψει πάρα πολύ στο Μαρούσι. Οποιοσδήποτε προπονητής και να κάθονταν δίπλα του ο Κώστας θα έφτανε ψηλά και του εύχομαι ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Τον καθιέρωσα τριάρι γιατί είδα ότι σε αυτή την θέση θα έχει πλεονεκτήματα σε ορισμένες καταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του. Όπως και με του Μαυροειδή που διακρίνεται στην Ισπανία διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Τον Μαυροειδή όταν πήγα στο Μαρούσι ήθελαν να τον διώξουν».

Για την επιλογή του, να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Μετά την επιτυχία σίγουρα δεν μετανιώνεις για την επιλογή που έκανες. Μια μεγάλη ομάδα δεν την αφήνεις στην μέση της περιόδου να πάει όπου θέλει. Πρέπει να κάνεις το καλύτερο για αυτήν. Σίγουρα υπήρξανε και λάθη αλλά στο τέλος τα λάθη ήταν λιγότερα και για αυτό ήρθε η επιτυχία. Πρέπει να τονίσουμε όμως ότι τα πάντα οφείλονται στους παίκτες, αυτοί είναι που εργάζονται στο γήπεδο και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved