Το… αύριο του Ολυμπιακού

Το… αύριο του Ολυμπιακού

Η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώθηκε είναι ακόμη μία χρονιά για τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φέτος για να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους, ωστόσο έμεινε και πάλι με το κύπελλο, κάτι που σημαίνει απλά πως η χρονιά είναι αποτυχημένη. Οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται να αποχωρήσουν, ωστόσο αυτό δύσκολα θα συμβεί οπότε στην ομάδα του Πειραιά έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Το συμβόλαιο του Θοδωρή Παπαλουκά τελειώνει και ο αρχηγός του Ολυμπιακού δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ίδια φανέλα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πάντως, ο παίκτης θα πρέπει να δεχτεί την πρόταση που ενδεχομένως θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι με μειωμένες αποδοχές (συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κάτω από 1 εκατ. ευρώ).

Από κει και πέρα, οι παίκτες που είναι δεδομένο πως θα παραμείνουν στον Πειραιά είναι οι Γιάννης Μπουρούσης, Βασίλης Σπανούλης, Μίλος Τεόντοσιτς, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ πολλές πιθανότητες παραμονής έχει και ο Τζαμόν Γκόρντον ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά. Φυσικά ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ενώ από τον Άρη επιστρέφει και ο Κώστας Σλούκας που έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις φέτος. Προς παραμονή βρίσκεται και ο Γιώργος Πρίντεζης που στα τελευταία παιχνίδια, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο μέλλον.

Οι υπόλοιπες υποθέσεις αποτελούν ερωτηματικά. Ο Ράσο Νεστέροβιτς έχει μεν συμβόλαιο, αλλά ο τραυματισμός του μπορεί να τον θέσει εκτός ομάδας. Ο Ματ Νίλσε δεν έπεισε με την απόδοσή του, οπότε το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τον Πειραιά, ενώ ερωτηματικά είναι οι περιπτώσεις των Ζόραν Έρτσεγκ, Μάρκο Κέσελ, Γιοτάμ Χαλπερίν, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μιχάλη Πελεκάνου. Ερωτηματικό παραμένει και η υπόθεση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος έχει σταθεί πολύ άτυχος. Οι πιθανότητες της παραμονής του πάντως είναι πολλές…

Πέρα λοιπόν από τις αποχωρίσεις και τις παραμονές, για τον Ολυμπιακό έχουν ακουστεί ήδη τα πρώτα ονόματα που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους». Ο Νίκος Ζήσης είναι ο πρώτος παίκτης που παρουσιάζεται ως αντικαταστάτης του Θοδωρή Παπαλουκά, ενώ για τις θέσεις των ψηλών τα ονόματα των Νέναντ Κρίστιτς και Ντέιβιντ Άντερσεν έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Τέλος όσον αφορά στους φόργουορντ το όνομα του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς βρίσκεται στην κορυφή. Όλα αυτά όμως αναμένεται να τα δούμε όταν παρθούν οι αποφάσεις από τους αδελφούς Αγγελόπουλους.



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved