«Δεν τελείωσε ακόμα ο ΠΑΟΚ»

«Δεν τελείωσε ακόμα ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης τόνισε ότι οι διαφορές ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ είναι πολύ μικρές και υπογράμμισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να κάνει την ανατροπή στο «Αλεξάνδρειο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα  «Σπορ του Βορρά»:

Για τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα έκανε μία υπερπροσπάθεια όλη τη χρονιά και κανείς δεν μπορεί να το ξεχνάει. Το ότι έχασε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει ότι τέλειωσε και η σεζόν. Όπως έχασε άλλωστε, έτσι πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να κερδίσουν μέσα στο Αλεξάνδρειο».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων:

«Οι διαφορές είναι μικρές. Οι ομάδες είναι κοντά, οπότε μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και να φέρει την σειρά από την αρχή της και πάλι. Μπορεί βέβαια με τη νίκη του να έχει ο Άρης καλή ψυχολογία, αλλά και οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να το παλέψουν και να ξανάρθουν στην θέση που βρίσκονταν πριν χάσουν».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να φτάσουν στην ισοφάριση:

«Το θέμα είναι να βρίσκεται στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Εκεί ο καλύτερος θα δείξει τι αξίζει και θα κερδίσει. Μετράει βέβαια η ατομική τεχνική του κάθε παίκτη, αλλά στους αγώνες αυτούς μετράει πάνω από όλα η ψυχή που θα δείξουν όλοι τους. Και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε έναν που θα βάλει πολλούς πόντους, γιατί μπορεί να είναι ντέρμπι και το νικητήριο καλάθι να το πετύχει κάποιος που έχει μπει στον αγώνα πέντε δευτερόλεπτα μόλις πριν… Είναι θέμα κυρίως συνοχής, θέμα συγκέντρωσης και επιθυμίας. Στο παιχνίδι της Τετάρτης ο Άρης που κέρδισε, έδειξε συνοχή. Έχει φυσικά καλά στοιχεία, όπως έχει και ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω μάλιστα ότι ο ΠΑΟΚ έχει και καλύτερη άμυνα σαν ομάδα, αλλά και αυτή είναι αποτέλεσμα διάθεσης και ψυχωμένης προσπάθειας από όλους! Κι επειδή όλη την σεζόν έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουν καταφέρει πολλά, πιστεύω ότι θα κάνουν άλλη μία για την ισοφάριση και για να παίξουν για την Ευρωλίγκα στο «Παλατάκι» στον πέμπτο τελικό».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved