Συνεχίζεται ο «πόλεμος»…

Συνεχίζεται ο «πόλεμος»…

Η κόντρα μερίδας οργανωμένων οπαδών του Άρη με τον Λευτέρη Σούμποτιτς καλά κρατεί, αφού ο Super 3 δεν αλλάζει άποψη.

Οι «κίτρινοι» χρειάζονται τη νίκη στο αυριανό (5/6, 19.00, Novasports 3) με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο για να πάρουν το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα.

Παρ’ όλα αυτά ο Super 3 ζητάει με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του να κερδίσει η ομάδα και στη συνέχεια να φύγει από τον πάγκο ο «Πίξι». Παράλληλα η αποχή θα συνεχιστεί και στο κρισιμότερο φετινό ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη ζωή, το πιο δύσκολο είναι να μένεις σταθερός στις αρχές και στις απόψεις σου. Να μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα και με κρύο μυαλό να κατασταλάζεις σ’ αυτό που σου υπαγορεύει η συνείδησή σου. Είναι η δοκιμασία που θα πρέπει να περάσεις, είναι ο πειρασμός που σου «τρελαίνει» το μυαλό και σου γεννά δεύτερες σκέψεις.

Για τον SUPER 3, όμως, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, ούτε αμφιταλαντεύεται όσον αφορά τις πεποιθήσεις του. Γιατί ποτέ δεν αποφασίζει να υλοποιήσει μια απόφαση στο «περίπου», δεν λειτουργεί με διασταλτικό τρόπο και αναλόγως των περιστάσεων, γιατί ποτέ δεν λαμβάνει αβασάνιστα αποφάσεις που όταν έρθει η στιγμή της υλοποίησης και της εκτέλεσής του να νιώθει εγκλωβισμένος σ’ αυτές.

Ήταν συνειδητή απόφαση η αποχή μας από το μπάσκετ. Ζυγίσαμε τις δεκάδες παραμέτρους που υπάρχουν στο ενδεχόμενο της απουσίας μας από τμήμα που παίζει ο ΑΡΗΣ και καταλήξαμε ότι το σωστό είναι η εν ισχύ απόφασή μας.

Είναι η δυσκολότερη απόφαση που έλαβε ο SUPER 3 στα 23 χρόνια λειτουργίας του και κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, να πάψει να μας αφορά ένα τμήμα του συλλόγου και ειδικότερα το μπάσκετ για το οποίο έχουμε ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο, διότι βιώσαμε την παρακμή του, εκ των έσω, και υπήρξαμε η «γέφυρα» για να οδηγηθεί στην ομαλότητα των επόμενων χρόνων και στις επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Και φτάσαμε, σήμερα, ο ΑΡΗΣ να βρίσκεται σε μια ιστορική επαναφορά. Η πρόκριση της ομάδας στην επόμενη Euroleague, με νίκη στον αγώνα της Κυριακής, είναι μια αμήχανη στιγμή για μας καθώς δεν θα μας βρει στο γήπεδο. Αλλά όταν βρίσκεσαι σ’ ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, δεν μπορείς να κατευθυνθείς σε λάθος δρόμο.

Όσο κι αν μας εξοργίζει, όσο κι αν μας πληγώνει η απουσία μας από το Αλεξάνδρειο, στον αγώνα που θα μας φέρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η φωνή της συνείδησης υπερισχύει κι ο SUPER 3 θα συνεχίσει να βρίσκεται μακριά από το πανηγύρι που θα στηθεί.

Γιατί μέσα στις χιλιάδες του κόσμου, θα υπάρχει και μια μερίδα Αρειανών που αρέσκονται σε τέτοια ματς. Οι λεγόμενοι επιλεκτικοί Αρειανοί που απουσίαζαν συνειδητά από το γήπεδο και τώρα, πλέον, αναζητούν απεγνωσμένα ένα εισιτήριο για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής.

Οι Αρειανοί των μεγάλων αγώνων, των εύκολων καταστάσεων, της σποραδικής και παροδικής ενασχόλησης με το τμήμα. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν, δε θα μπορούσε ο ΑΡΗΣ ν’ αποφύγει αυτή τη «νόσο» των ανθρώπων που θυμούνται το γήπεδο, όταν μοιάζει η επιτυχία να χτυπά την πόρτα.

Είναι… «ενδιαφέρον» (!), πάντως, μια μερίδα Αρειανών που δεν έχει καμιά σχέση με τον Σύνδεσμο, να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, να σχολιάζει, να κρίνει, να νουθετεί και εσχάτως να τον ψυχολογεί! Τελικά, το είδαμε κι αυτό. Πληροφορούμαστε, μέσων των σύγχρονων τρόπων επικοινωνίας και πίσω από την ανωνυμία που αυτά προσφέρουν, ότι έγινε η ψυχολογική ανάλυση του Συνδέσμου και των χιλιάδων μελών του !

Μας πικραίνουν (!) οι νίκες στο μπάσκετ, αποφάνθηκαν οι κατά φαντασία ψυχολόγοι και οι ερασιτέχνες ψυχαναλυτές ! Πως μετά να μην επικαλεστούμε τη ρήση Αϊνστάιν περί απείρου και βλακείας; Αφού ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση. Πόσο κενός ψυχικά, πόσο αρρωστημένος εγκέφαλος πρέπει να ‘σαι, εσύ ανώνυμε σχολιαστή, για να καταλήγεις σ’ αυτό το συμπέρασμα; Πόσα απωθημένα πρέπει να ενυπάρχουν μέσα σου, για να πιστεύεις ότι ο SUPER 3 σού μοιάζει;

Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να κατεβάσουν τον Σύνδεσμο στα μέτρα τους. Να πιστέψουν ότι σκέφτεται και αποφασίζει όπως αυτοί, σε ανάλογη περίσταση. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι, για τον Σύνδεσμο, η πρόοδος και το συμφέρον του ΑΡΗ πρωτεύει και κυριαρχεί. Ότι το γνωμικό «πάνω απ’ όλα ο ΑΡΗΣ» που ‘χει γίνει «καραμέλα» σε λάθος στόματα (μέχρι και αλλόθρησκοι το καπηλεύτηκαν) είναι κεντρική φιλοσοφία για τον SUPER 3.

Προφανώς τους έχει επηρεάσει ο συγχρωτισμός με ασπρόμαυρες παρέες, με Αρειανούς που σκέφτονται όπως οι αντίπαλοι μας, με οπαδούς που οι εμμονές τους σε πρόσωπα και καταστάσεις δεν τους αφήνουν ούτε να χαρούν αυτά που ο ΑΡΗΣ επιτυγχάνει, διότι δεν συμπαθούν τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω απ’ αυτές.

Μικροψυχία δεν υπήρξε ποτέ σαν έννοια στην πρακτική του Συνδέσμου και οι ευκαιρίες για ν’ αποδειχθεί αυτό υπήρξαν πολλές και πρόσφατες μάλιστα. Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται και τους απασχολεί ιδιαίτερα τι σκέφτεται ο SUPER 3 για τον αγώνα της Κυριακής, να τους ενημερώσουμε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι θέλουμε να τελειώνουμε.

Να τελειώσουμε τους αντιπάλους μας και μετά και όσους μέσα στον ΑΡΗ πλήγωσαν το σύλλογο με τις αποφάσεις τους. Νίκη για προκριθούμε στην Euroleague και από την επόμενη κιόλας μέρα να επανέλθει το τμήμα μπάσκετ στο δρόμο της περηφάνιας και της αποκατάστασης της τιμής του με την απομάκρυνση όλων όσων επιχείρησαν ν’ αλλοιώσουν τα αρχέγονα χαρακτηριστικά του.

Το διάλειμμα (ενός χρόνου) για τους συμπολίτες λαμβάνει τέλος και το διάλειμμα για όσους λειτούργησαν με πρακτικές συμπολιτών, επίσης.

Το τμήμα μπάσκετ θα αναγεννηθεί και το μέλλον του θα ‘ναι όπως αξίζει στον περήφανο κόσμο του».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved