«Δείξαμε ανωτερότητα...»

«Δείξαμε ανωτερότητα...»

Ο Άρης έκανε το «μπρέικ» παίζοντας όλο το παιχνίδι στο παρκέ, ενώ είχε τη δυνατότητα να μην μπει στον αγώνα μετά τα επεισόδια και να τελειώσει το παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο Τάκης Γεωργούλης, μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης, μίλησε στα «Αθλητικά Νέα 98.7» και στην εκπομπή «Όχι στο Κατενάτσιο» για τα όσα έγιναν στο κλειστό της Πυλαίας, στον τρίτο μικρό τελικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Αρχικά, ο κ. Γεωργούλης σημείωσε: «Δυστυχώς πετάχτηκαν πολλά αντικείμενα πριν την έναρξη του αγώνα. Από χαρτιά μέχρι και κινητά! Προσωπικά δέχτηκα ένα ρολό χαρτί στο κεφάλι. Αυτά που συμβαίνουν σε αυτό το γήπεδο είναι απαράδεκτα. Πλήττουν τις ίδιες τις ομάδες. Θέλω να κάνω έκκληση στους οπαδούς μας να μην πετάξουν το παραμικρό μέσα στο παρκέ στο κυριακάτικο παιχνίδι. Να χειροκροτήσουν την ομάδα και να φωνάξουν συνθήματα. Τα μάτια μας θα είναι δεκατέσσερα ώστε να μην γίνει το παραμικρό. Πρέπει να εξάρω την τοποθέτηση του Πρέλεβιτς που μίλησε για την άριστη φιλοξενία που έτυχε στο Αλεξάνδρειο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε καλή συμπεριφορά από την διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μας φέρθηκε πολύ καλά. Μπάλα παίζουμε. Σίγουρα θα φωνάξουν οι οπαδοί και θα ξεφύγει και κάποια βρισιά. Όμως μέχρι εκεί. Στην Πυλαία αισθανόμασταν όπως σε εμπόλεμη ζώνη».

Για το τι έγινε στην διάρκεια της διακοπής του αγώνα: «Μπήκαμε μέσα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής είπε ότι δε θέλει να πάει την ομάδα στο παρκέ. Τότε του είπα ότι πρέπει να παίξουμε για να τελειώσει η αναμέτρηση. Αυτό δείχνει ανωτερότητα. Θα μπορούσαμε να μην μπούμε μέσα και να τελειώσει το παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Όμως εμείς μπήκαμε μέσα στο παρκέ με κίνδυνο και παίξαμε μέχρι το τέλος».

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης: «Μπήκε με θέληση, παλικαριά και ψυχή. Αυτό θέλαμε και το πετύχαμε. Με την συμβολή και του Σούμποτιτς. Η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη. Πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη εμφάνιση στο Παλέ ώστε να κερδίσουμε την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Ήμασταν αισιόδοξοι για το παιχνίδι. Ακόμα και όταν προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το πιστεύαμε. Μας έδωσε αισιοδοξία ότι προηγούμασταν στο ημίχρονο. Με συγκίνησαν οι παίκτες με την παλικαριά που έδειξαν στο παρκέ. Δεν ήταν δυνατόν να χάσει η ομάδα. Υπερτερούμε και σε βάθος αλλά και σε ποιότητα. Μεγάλο ρόλο στη νίκη έπαιξε η τακτική της ομάδας».

Για την φετινή χρονιά: «Αρχίσαμε από λάθος επιλογές προπονητών. Τον Ντρούκερ μας τον σύστησε ο Μπλατ λέγοντας ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Επίσης οι συχνές αλλαγές παικτών μας στοίχησαν. Ήταν μια... φουρτουνιασμένη χρονιά. Με αγάπη και ομόνοια φτάσαμε στο σημείο να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρωλίγκα».

Για τον αγώνα στο Παλέ: «Θέλω να παρακαλέσω τους οπαδούς μας να μην συμβεί το παραμικρό. Πρέπει να φωνάξουμε για την ομάδα μας χωρίς να πεταχτεί κάτι στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς βρισιές. Πάμε για τη νίκη που θα μας οδηγήσει στην Ευρωλίγκα...».



Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved