«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Άρης έφυγε με το «διπλό» από την Πυλαία και πλέον χρειάζεται μόλις μία νίκη επί του ΠΑΟΚ για να κατακτήσει την 3η προνομιούχο θέση.

Ο άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Σούμποτιτς, Θανάσης Παπαχατζής, ξεκαθάρισε στο Άρης FM 92.8 πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και στον τέταρτο «μικρό» τελικό, στο Αλεξάνδρειο, θα πρέπει να εμφανιστούν «προσεκτικοί και υποψιασμένοι», εφόσον θέλουν να κερδίσουν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον τρίτο «μικρό» τελικό του Άρη με τον ΠΑΟΚ, χθες (01/06), στην Πυλαία: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο από την άποψη ότι στην αρχή δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, παρά τη μεγάλη διάθεση που είχαμε. Ήμασταν νευρικοί και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Η ομάδα, όμως, ήταν αποφασισμένη και μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν σημαντικά την ομάδα και έκαναν καταπληκτική δουλειά. Μπορεί ο Χατζηβρέττας να ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά εγώ θέλω να εστιάσω στη δουλειά που έκανε ο Τσαϊρέλης. Μπορεί στατιστικά να μη φαίνεται, ήταν όμως ουσιαστική. Έκανε σκριν απελευθερώνοντας τους συμπαίκτες του, κυκλοφόρησε την μπάλα και έδωσε ρυθμό στην επίθεση. Υπάρχουν πολλές δουλειές που γίνονται στο γήπεδο, οι οποίες δεν φαίνονται στους αριθμούς».

Για τον Άντονι Κινγκ: «Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας, θετικός άνθρωπος και εργατικός. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα κατάφερε να προσαρμοστεί σε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής. Είναι ένας παίκτης που έχει πάρει πρωτάθλημα στην Κύπρο και έχει παίξει σε παρόμοιες συνθήκες, δηλαδή σε εχθρικά γήπεδα. Έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες καταστάσεις και πέτυχε. Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο τον αποκτήσαμε. Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να παίζει καλά».

Για την ψυχολογία των παικτών: «Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και μιλήσαμε πολύ με τα παιδιά. Έχουμε παίκτες που είναι έμπειροι, έχουν περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Έχουν χαρακτήρα και μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες. Το θέμα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μας μένει ακόμα μία νίκη και στον επόμενο αγώνα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υποψιασμένοι».

Για τον τέταρτο τελικό, στο Αλεξάνδρειο (05/06): «Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα αντιδράσει. Είναι μια ομάδα με εξαιρετική πορεία στη διάρκεια της χρονιάς. Πέρασε δύσκολες καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει καθαρά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του έχουν μεγάλη αξία και στον επόμενο αγώνα θα παίξουν για την περηφάνια τους. Έχασαν δύο παιχνίδια στη σειρά και θα έρθουν, χωρίς ιδιαίτερο άγχος, να τα δώσουν όλα. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και πιεστικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Οι αγώνες που έχουν μεγάλη ψυχολογική πίεση πηγαίνουν στην άμυνα και το σκληρό παιχνίδι. Οι ομάδες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στο αμυντικό κομμάτι και να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα παίρνουν και τα αποτελέσματα».

Για τους φιλάθλους: «Πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ θέλουμε να έχουμε αγώνες με πολύ κόσμο στα γήπεδα και με αθλητική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να έρθει την Κυριακή (05/06) στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα με τη φωνή του και τα τραγούδια του. Οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι εις βάρος μας. Δεν πρέπει να δείξει εκδικητικότητα, αλλά υψηλότερο επίπεδο, το όποιο είναι και το καλύτερο».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved