Ανακοινώθηκε ο Λυκογιάννης!

Ανακοινώθηκε ο Λυκογιάννης!

Ο Άρης Λυκογιάννης είναι και επίσημα ο τεχνικός του Ίκαρου Καλλιθέας ενόψει της επόμενης σεζόν όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Άρης Λυκογιάννης θα βρίσκεται στον πάγκο του Ικάρου Καλλιθέας. Η προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ του 41χρονου προπονητή και του πρόεδρου του συλλόγου Δημήτρη Αγγελόπουλου, επικυρώθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου το απόγευμα της Δευτέρας».

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ικάρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε: «Είναι χαρά μας που για τέταρτο χρόνο θα βαδίσουμε παρέα με τον κόουτς Λυκογιάννη. Στη βραχύβια πορεία μας στο χώρο του μπάσκετ, έχουμε δείξει πως εμπιστευόμαστε τα στελέχη μας σε όλα τα επίπεδα και στη προκειμένη περίπτωση από τη πρώτη στιγμή είχαμε τονίσει πως προτεραιότητα μας είναι η παραμονή του Άρη Λυκογιάννη. Υπό τις οδηγίες του, η ομάδα πανηγύρισε δύο ανόδους και είχε μια καλή πορεία στη πρώτη της παρουσία στην Α1.

Πλέον ο Ίκαρος έχει ενισχυθεί διοικητικά με τον Βαγγέλη Τσάπα και στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους υγιείς ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ κι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Ακούσαμε τη γνώμη όλων των μελών του Δ.Σ. κι άπαντες εξέφρασαν την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο του κόουτς. Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε μαζί του, χρειαστήκαμε ελάχιστο χρόνο για να συμφωνήσουμε στις επιμέρους λεπτομέρειες και να δώσουμε τα χέρια μαζί του”.

Από τη πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον πάγκο του Ικάρου. Χάρη στις προσπάθειες του προέδρου και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, η ομάδα προσφέρει άριστες συνθήκες για έναν προπονητή (αλλά και για τους παίκτες), κάτι που έχω βιώσει τα τρία προηγούμενα χρόνια. Η φιλοσοφία του προέδρου και η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος με καλύπτουν απόλυτα και μου δίνουν κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, ώστε ο Ίκαρος την επόμενη σεζόν να έχει μια καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1».

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέλαβε τον Ίκαρο στα μέσα της σεζόν 2008-09 και την οδήγησε στην άνοδο από τη Β' Εθνική στην Α2. Την επόμενη περίοδο στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 και φέτος στη παρθενική του παρουσία στην Α1, ο Ίκαρος εξασφάλισε με άνεση τη παραμονή του, σημειώνοντας 10 νίκες.



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved