«Απόρθητο φρούριο το Παλατάκι»

«Απόρθητο φρούριο το Παλατάκι»

O Νίκος Σταυρόπουλος τόνισε ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν το παλατάκι «απόρθητο φρούριο» για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει την νίκη και να διατηρήσει το πλεονέκτημα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στον ραδιοφωνικο «Sport 103 FM» για:

Τους αγώνες της σειράς με τον Άρη:

«Είναι μία δύσκολη σειρά. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θα πρέπει να μη χάσει αυτό το αβαντάζ. Θα πρέπει το Παλατάκι να γίνει απόρθητο φρούριο.
Δε γίνεται να μην έχεις τον κόσμο δίπλα σου. Αυτόν που θα φωνάξει, θα χαρεί και όχι αυτόν που θα δημιουργήσει πρόβλημα. Το sold out είναι ό,τι πιο θετικό υπάρχει. Έχουμε κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζει την επιβράβευση από τον κόσμο της ομάδας. Αυτή είναι η δική μας η έκκληση προς τους φιλάθλους».

Tον προσεχή αγώνα της Τετάρτης (1/6) στην Πυλαία:

«Είναι ο πιο κρίσιμος της σειράς, ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να "κλέψει" το ματς. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, τα παιδιά ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού, αλλά θέλουμε ένα Παλατάκι γεμάτο.
Η ψυχολογία του παίκτη αλλάζει όταν το Παλατάκι είναι γεμάτο. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα κάνουν την απαιτούμενη προσπάθεια. Θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.
Προσωπικά, περιμένω σε αυτό το παιχνίδι να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ, περισσότερο ουσιαστικό, εγκεφαλικό. Νομίζω ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Την ήττα από τον Άρη στον τελευταίο αγώνα στο Αλεξάνδρειο:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι πολύ δυνατός και στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν έχει να φοβηθεί καμία έδρα. Έχουμε κάνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας.
Έτσι βλέπουμε και τους αγώνες στο Παλέ. Αυτό που θέλουμε, όμως, είναι να κρατήσουμε απόρθητο το Παλατάκι, όπου η παρουσία του κόσμου είναι επιβεβλημένη.
Ήμασταν σίγουροι ότι πάμε για να τελειώσουμε τη σειρά με νίκη στο Παλέ. Έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, έχουμε μιλήσει μαζί τους πολλές φορές, για να τους επισημάνουμε τη σημασία του κάθε αποτελέσματος.
Νομίζω ότι το έχουν καταλάβει και φαίνεται και από τις δηλώσεις τους, οτι θέλουν τη συμπαράσταση του κόσμου».

Tον Ρόουλ Μάρσαλ και τη σημασία του για την ομάδα:

«Νομίζω ότι στο παιχνίδι της Κυριακής του βγήκε το τζετ λαγκ. Είναι βαρόμετρο, εξαιρετικός παίκτης. Γκρίνιαξε για την κακή απόδοσή του, αν και για εμάς πήρε τα σωστά σουτ, αλλά απλώς δεν τα έβαλε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αισθάνεται σίγουρος και μεταδίδει αυτή τη νοοτροπία του νικητή και στα άλλα παιδιά».

Για την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά:

«Όλοι στην ομάδα αισθάνονται ότι κάτι πάει να γίνει και ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος. Με σταμάτησε ακόμη και ένας φίλος του Άρη στο δρόμο και μου είπε: «Αυτά τα ματς δε σου θυμίζουν τα παλιά...;».
Για εμάς είναι ευκαιρία να βοηθήσουμε το σύλλογο να βγει από το αδιέξοδο που είχε μπει τα προηγούμενα χρόνια, να μπορέσει η ομάδα διεκδικήσει και πάλι την Ευρωλίγκα. Θέλουμε τους πάντες κοντά μας, όχι απέναντί μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved