«Έχει χημεία ο ΠΑΟΚ»

«Έχει χημεία ο ΠΑΟΚ»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μικρό πλεονέκτημα λόγω ομαδικότητας και έδρας αλλά ο Άρης έχει την ποιότητα και την εμπειρία να αλλάξει τα πράγματα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Sport 103 FM»:

Για τη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον Άρη: « Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Όλα τα παιχνίδια γίνονται σε υψηλό επίπεδο. Ένας παίκτης σε σύγχρονο μπάσκετ δεν μπορεί να έχει σαράντα λεπτά φουλ απόδοση για αυτό γίνεται και το rotation, αλλά πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες για να γίνει αυτό. Ο Άρης έχει καλύτερο ρόστερ, αλλά ο ΠΑΟΚ καλύπτει τη διαφορά με την ομαδικότητα που παρουσιάζει».

Για το αν μπορεί κάποια ομάδα να πάρει εύκολα κάποιο παιχνίδι: «Οι δύο προπονητές είναι έξυπνοι και έμπειροι και διορθώνουν γρήγορα κάποια πράγματα. Εκτός και αν βρεθεί κάποια ομάδα σε κακή μέρα και το εκμεταλλευτεί η άλλη και πάρει τη διαφορά. Έχουν δώσει πολλές μάχες και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε άμυνα και επίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια δίνεις ότι έχεις μέσα σου».

Για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ και ποιος έχει το πλεονέκτημα: «Δε θέλω να μπω σε κανένα αρνητικό σχόλιο για να πω τι δε μου άρεσε. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι όταν έφυγε ο Παπαδόπουλος, η ομάδα μπόρεσε και βρήκε κατευθείαν τη χημεία και έπαιζε καλό μπάσκετ. Ο Άρης έχει φτιάξει καλή ομάδα. Αν είναι να δώσουμε κάπου πλεονέκτημα μπορούμε να πούμε ότι έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ λόγω της έδρας, αλλά ο Άρης μπορεί να καλύψει τη διαφορά γιατί έχει καλούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες».

Για την έδρα του ΠΑΟΚ: «Εγώ πιστεύω ότι την Τετάρτη θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να μη γεμίσει το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την τρίτη θέση και όποιος αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ πρέπει να δώσει το παρών γιατί τα παιχνίδια θυμίζουν παλιές καλές εποχές, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να αποδώσουν καλό μπάσκετ».

Για την απόδοση του Μάρσαλ: «Έχει δείξει ότι πάντα βρίσκει λύση και ας βρεθεί κάποιος άλλος σε καλή μέρα. Ο Μάρσαλ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και τον χρειάζεται η ομάδα, αλλά σίγουρα τον έχει πειράξει η απουσία από τις προπονήσεις και από το ταξίδι του στην Αμερική».

Για τον μπορεί να αντέξει η ομάδα με αυτό το ρόστερ: «Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης έχει πιο έμπειρους Έλληνες παίκτες και μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι και ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες».

Για το γεγονός ότι πήγε πρώτη φορά στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει παιχνίδι από την κερκίδα: «Πρώτη φορά πήγα στο Αλεξάνδρειο. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα όλοι οι συνοδοί. Είχαμε καλή προστασία, αλλά όπως γίνεται πάντα θα βρεθούν σίγουρα κάποιοι που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν πολύ καλή».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved