Σλούκας: «Κλειδί η συγκέντρωση»

Σλούκας: «Κλειδί η συγκέντρωση»

Ο Άρης έκανε το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα πάει στην Πυλαία προκειμένου να κάνει το «μπρέικ».

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» και την εκπομπή «Μ΄ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» και αναφέρθηκε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Σλούκα...

Αρχικά ο Έλληνας γκαρντ του Άρη τόνισε σχετικά με την απόδοσή του: «Είμαι ικανοποιημένος διότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Υπήρχε άγχος και φάνηκε αλλά είχαμε υποσχεθεί ότι θα κερδίζαμε έστω και με έναν πόντο».

Σχετικά με το άστοχο σουτ του ίδιου που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της Πυλαίας, είπε: «Ο προπονητής με βοήθησε να επανέλθω από ότι έγινε εκείνο το βράδυ στην Πυλαία. Μου εξήγησε ότι μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο κι έδειξε στήριξη στο πρόσωπο μου. Όταν είναι το τέλος του παιχνιδιού, οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι , υπάρχουν οδηγίες από τους προπονητές, τους παίκτες αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να πάρεις τη σωστή απόφαση. Κάθε παίκτης προσπαθεί κι εγώ θέλω να ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου. Στον αγώνα στην έδρα μας είχε δώσει οδηγίες να πάει η μπάλα είτε σε μένα είτε στον Μπράουν και θεωρώ ότι όλα πήγαν καλά τελικά».

Για το παιχνίδι του Άρη και το νευρικό «πρόσωπο» που επέδειξε στο ξεκίνημα η ομάδα, ο ταλαντούχος γκαρντ σχολίασε: «Δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε να παίξουμε. Δεν ακολουθήσαμε ακριβώς τις εντολές του προπονητή. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλή άμυνα σε παίκτες κλειδιά, υπήρχε η πίστη του αγώνα, ξέραμε ότι έπρεπε να ισοφαρίσουμε και όλα αυτά παίζουν ρόλο. Υπήρχε άγχος, ήταν εμφανέστατο αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και με τον Χαραλαμπίδη και τον Μπάβτσιτς που μας βοήθησαν πολύ, πήραμε το παιχνίδι».

Σχετικά με τα σημεία που έκριναν τη νίκη, υπογράμμισε: «Ο Μάρσαλ είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης και ήμασταν προετοιμασμένοι. Νομίζω ότι από την έλευση του κ. Σούμποτιτς η ομάδα στηρίζεται στην άμυνα και αυτό ήταν το βασικό στοιχείο που μας βοήθησε να κερδίσουμε».

Για την τρίτη αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας (1/6, 19:00), ανέφερε: «Είχαμε πει από την αρχή ότι αυτές οι αναμετρήσεις είναι πολύ ιδιαίτερες και θα κριθούν στις λεπτομέρειες ώστε να πάρουμε τις νίκες. Έχουμε κάνει λάθη παρά την νίκη μας τη χθεσινή. Θα τα δούμε αναλυτικά και με περισσότερη συγκέντρωση ο Άρης που είναι μεγάλη ομάδα, μπορεί να καταφέρει τα πάντα».

Όσον αφορά στους τραυματισμούς παικτών της ομάδας, είπε: «Κακά τα ψέματα τα playoffs γίνονται ανά δυο μέρες και ανά πάσα στιγμή χρειάζεται όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι».

Τέλος αναφορικά με τα σχόλια του Λευτέρη Σούμποτιτς περί μεγάλης προόδου του εικοσιενάχρονου γκαρντ, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Έχω πει πολλές φορές ότι ευχαριστώ τη διοίκηση του Άρη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε χρόνο συμμετοχής. Η έλευση του Λευτέρη Σούμποτιτς με βοήθησε πολύ. Βελτιώθηκα αρκετά αλλά έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα» ενώ σχετικά με τα σημεία στα οποία πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο στο ξεκίνημα του 1ου και του 2ου δεκαλέπτου αλλά και γενικότερα να στηριχτούμε στην άμυνα ώστε να μας δώσει τη νίκη».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved