«Όποιος το θέλει περισσότερο»

«Όποιος το θέλει περισσότερο»

O Αντώνης Φώτσης στέλνει μέσω του Onsports το μήνυμα για το δεύτερο τελικό και τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στον «αιώνιο» το πλεονέκτημα έδρας.

Εν μια νυκτί ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μετατρέψει το μειονέκτημα έδρας έναντι του Ολυμπιακού, σε πλεονέκτημα. Κάτι άλλωστε που το συνηθίζει, όπως έχει δείξει το παρελθόν του με πιο πρόσφατο παράδειγμα, τη σειρά των αγώνων με την Μπαρτσελόνα. Καμία αξία, όμως δεν θα έχει το «διπλό» στο ΣΕΦ, αν οι πράσινοι δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και μέσα στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο ραντεβού τους με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Αυτό επισήμαναν όλοι οι παίκτες μετά το τέλος του πρώτου αγώνα και αυτό υπογράμμισε με έμφαση και ο Αντώνης Φώτσης.

Ο παίκτης, που πέτυχε ένα καθοριστικό τρίποντο, λίγο πριν από το φινάλε, παγώνοντας το ΣΕΦ. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Onsports για τη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τον Στράτο Περπέρογλου που κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση στην ωμοπλάτη.

 

-Φέτος στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις σας με τον Ολυμπιακό, είχατε γνωρίσει την ήττα, στον πρώτο τελικό όμως στο ΣΕΦ, πήρατε το… αίμα σας πίσω.

«Είχαμε χάσει τρία ματς φέτος, όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πριν ξεκινήσει η σειρά των τελικών, στο μυαλό μας είχαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε έναν αγώνα στο ΣΕΦ. Το κάναμε στο πρώτο κιόλας παιχνίδι και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ακόμη όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απλά κάναμε το 1-0. Χρειαζόμαστε ακόμη δύο νίκες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας».

-Τι ήταν αυτό που λειτούργησε αυτή τη φορά θετικά, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς;

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και πολύ δυνατοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παρατήσαμε, ενώ στο τέλος φανήκαμε πιο ψύχραιμοι. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, διότι παίξαμε καλύτερα και δείξαμε ότι τη θέλαμε περισσότερο».

-Το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ, πιστεύεις θα είναι τελείως διαφορετικό;

«Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, τον τρόπο παιχνιδιού του και εκείνος το δικό μας. Πιστεύω ότι θα είναι εξίσου δυνατό παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο, διότι μετά από αυτή την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός στην έδρα του, μειώνονται οι πιθανότητές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα τα παίξει όλα για όλα στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό το λόγο πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς για να μπορέσουμε να κάνουμε το 2-0».

-Σίγουρα όμως το γεγονός ότι σπάσατε την έδρα του αντιπάλου και έχετε κα πάλι το πλεονέκτημα, σας γεμίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας…

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αυτό είναι αλήθεια, όμως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ για να έχει αξία το διπλό στο ΣΕΦ».

-Τι θα μετρήσει περισσότερο;

«Όποιος δείξει ότι το θέλει πιο πολύ θα αναδειχθεί και νικητής. Όλα τα ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα, αλλά όποιος το θέλει περισσότερο και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα, θα χαμογελάσει στο φινάλε».

-Στο πρώτο ματς δεν είχατε στη διάθεσή σας τον Στράτο Περπέρογλου, ενώ πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος και στο δεύτερο…

«Ο Στράτος είναι πολύ καλός παίκτης και στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του. Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, διότι είναι πολύτιμος για την ομάδα».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved