«Θα αποκτήσουμε το πάνω χέρι»

«Θα αποκτήσουμε το πάνω χέρι»

Ο Στέφανος Δέδας τόνισε ότι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και σύντομα αυτό θα αποδειχτεί…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Σούμποτιτς μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Άρης FM»: 

Για τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν μια χαμένη ευκαιρία για εμάς. Το γεγονός όμως ότι η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, είναι υπέρ της καλύτερης ομάδας, δηλαδή δικό μας. Έχουμε μεγαλύτερο βάθος και σύντομα θα αποκτήσουμε το πάνω χέρι. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον δεύτερο αγώνα στο Αλεξάνδρειο. Να δούμε τι λάθη κάναμε και να ετοιμάσουμε το πλάνο μας για το πώς θα παίξουμε. Ελπίζω με την δυναμική παρουσία του κόσμου να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Για την προετοιμασία για την χθεσινή αναμέτρηση:

«Μιλήσαμε πολύ για το ξεκίνημα μας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι στο οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά και ο προπονητής. Δυστυχώς δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι, αργήσαμε να σκοράρουμε και κάναμε πολλά λάθη. Χάρη στην ποιότητα μας όμως σαν ομάδα καλύψαμε τη διαφορά και πήραμε το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Δώσαμε όμως το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πάρει ώθηση με αποτέλεσμα να είμαστε κοντά μέχρι το τέλος. Πήγαμε πολλές φορές σε διεισδύσεις για να φθείρουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τεχνικά δεν δικαιολογείται να έχουν περισσότερες βολές από εμάς».

Για τα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μικρού τελικού:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα και να πάμε το παιχνίδι την παράταση. Είπαμε να κάνουμε κανονική άμυνα χωρίς φάουλ. Ο Χατζηβρέττας όμως ήλπιζε ότι θα κλέψει την μπάλα από τον Μάρσαλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά έπαιξε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στην τελευταία επίθεση ο Μπάβτσιτς ήταν μόνος του στη γραμμή του τριπόντου και ήταν ζεστός. Ο Σλούκας επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση αλλά δεν τα κατάφερε. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για  τον Μπρένταν Ουίντερς και τον Χρήστο Ταπούτο:

«Η λογική λέει αν δεν παίξει (εννοεί τον Ουίντερς) την Κυριακή, στον τρίτο αγώνα θα είναι παρών. Θα βοηθήσει επιθετικά αλλά και στο μαρκάρισμα του Μάρσαλ. Όσον αφορά τον Ταπούτο, την αξία του την ξέρουμε. Ο χθεσινός αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προσπάθειας του να βρει ρυθμό μετά από τον τραυματισμό του. Στο επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτερα όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες».

Για τον αγώνα της Κυριακής:

«Η πίεση τώρα είναι εμάς. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Πέρα από τα τεχνικά στοιχεία, σημαντικό ρόλο θα παίξει η θέληση των παικτών και το πώς θα μπουν στον αγώνα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να μεταφέρουμε την πίεση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να «χτυπήσουμε» στην ψυχολογία αλλά με ταπεινότητα και υπομονή. Δεν έχει σημασία το αν θα παίξουμε όμορφο ή ομαδικό μπάσκετ. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved