«Μαγνήτης οι καλές εμφανίσεις»

«Μαγνήτης οι καλές εμφανίσεις»

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης τόνισε ότι οι καλές εμφανίσεις της ομάδας θα λειτουργήσουν ως μαγνήτης και ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια…

Αναλυτικά όσα είπε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Sport 103 FM» μετά την επικράτηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στον πρώτο αγώνα της σειράς με το Άρη

Για τη νίκη επί του Άρη: «Σε μία τέτοια σειρά το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι το πρώτο. Η πίεση είναι τεράστια για την ομάδα με το πλεονέκτημα έδρας, γιατί σε περίπτωση ήττας χάνεται το πλεονέκτημα και πέφτει και η ψυχολογία της ομάδας. Εμείς είχαμε ένα δύσκολο ματς. Ο Άρης έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, αλλά η ποιότητα και η ψυχή των παικτών μας, βγήκαν στο γήπεδο και ήρθε η νίκη. Τώρα, με λιγότερη πίεση και με καλή ψυχολογία, θα πάμε στο Αλεξάνδρειο για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για την απόδοση του Μάρσαλ: «Ο παίκτης μας είχε ενημερώσει από την αρχή για το τι ήθελε να κάνει. Μόλις βγήκαν οι μέρες των αγώνων, μιλήσαμε μαζί του και αποφασίσαμε να του δώσουμε αυτό που μας ζήτησε. Πήραμε ένα ρίσκο, ξέροντας ότι συναισθηματικά θα είναι καλά και θα αποδώσει καλύτερα. Του δείξαμε την εμπιστοσύνη μας και φέρθηκε πολύ επαγγελματικά. Δούλεψε εκεί που ήταν, όλα πήγαν καλά και με τη γέννηση του γιου του, έτσι στο ματς με τον Άρη, έδειξε τι παίκτης είναι».

Για το θέμα του αγώνα με τον Άρη: «Είδαμε ότι στο «Παλατάκι» έκανε το καλύτερό του ματς μέσα στη σεζόν. Νομίζω ότι αποδείξαμε ότι το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης βρίσκει τα παλιά μονοπάτια του».

Για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα κι αν ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία: «Η παρουσία των οπαδών στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν πολύ καλή, με εξαίρεση τη φάση της τεχνικής ποινής του Μάρσαλ. Τα συνθήματα σε τέτοιους αγώνες πάντα υπάρχουν κι πάψουν να υπάρχουν θα μας λείψουν. Δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα με την αθλητική δικαιοσύνη. Ίσως ένα μικρό πρόστιμο».

Για το αν περιμένει περισσότερο κόσμο στα υπόλοιπα παιχνίδια: «Όσο περνάνε τα παιχνίδια η δίψα του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη. Η ώρα ήταν δύσκολη χθες, αλλά την Τετάρτη τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Τα αποτελέσματα της ομάδας είναι μαγνήτης που θα τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να είναι προσεκτικοί. Και αυτοί και εμείς που είμαστε μέσα στο γήπεδο».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved