«Αποφασισμένος να κερδίσει»

«Αποφασισμένος να κερδίσει»

Μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος έχασε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το Φράνκο Νάκιτς.

Μιλώντας στο Sentra FM 103.3 παραδέχθηκε πως νικητής στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ αναδείχθηκε η ομάδα που ήταν πιο αποφασισμένη, δηλαδή ο Παναθηναϊκός. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ: «Πρόκειται για μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού όχι μόνο επειδή έσπασε την έδρα του αντιπάλου του, αλλά κι επειδή είχε χάσει και τα τρία ματς φέτος κι όλοι έλεγαν ότι αυτός ο Ολυμπιακός θα έχει πιο εύκολο έργο, με δεδομένο και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Παναθηναϊκός, όμως, εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος και συγκεντρωμένος. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, αλλά στο τέλος που έπρεπε να φανεί το χάλασε».

Για το Μίλος Τεόντοσιτς: «Ο Τεόντοσιτς είναι παίκτης ψυχολογίας. Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά το μπάσκετ παίζεται με δέκα παίκτες. Στο τέλος ήταν τόσο νευρικός και ως προς τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές και σε κάποιες επιθετικές επιλογές του που ήταν εκτός λογικής».

Για τα τελευταία κρίσιμα λεπτά: «Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου καθαρό μυαλό στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχει και το Διαμαντίδη, και έλεγξε τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός πήγε την μπάλα κοντά στο καλάθι, πήρε επιθετικά ριμπάουντ, ανανέωσε τις επιθέσεις του. Με τον Παναθηναϊκό είναι σαν να παίζεις με τη φωτιά, δεν μπορείς να χαλαρώσεις με ένα μικρό προβάδισμα 3-4 πόντων. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε».

Για την εικόνα των δύο ομάδων: «Μετά τη Βαρκελώνη, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός σαν να άδειασε, σαν να χαλάρωσε. Ο Ολυμπιακός έπεσε στην παγίδα με το που πήρε το κύπελλο. Όλοι ξέρουν πως είμαι Ολυμπιακός. Ωστόσο, χθες (26/05) είδα έναν Παναθηναϊκό αποφασισμένο να κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μηχανή που δουλεύει στον αυτόματο. Είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το μπρέικ: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Σίγουρα, το απόλυτο αβαντάζ το έχει πλέον ο Παναθηναϊκός, αλλά θα δούμε. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ νευρικός στο πρώτο παιχνίδι κι όχι καλά διαβασμένος στο τέλος».

Για τα 13 χρόνια που έχει μείνει χωρίς πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, παρά τα χρήματα που έχουν ρίξει οι Αγγελόπουλοι: «Τα μπάτζετ δεν παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στο μπάσκετ. Αναμφισβήτητα, οι άνθρωποι προσπαθούν, είναι φανερό αυτό, αλλά είναι δύσκολο να φτιάξεις ομάδα επειδή απέναντι έχεις τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο είχε περάσει στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός. Είχε μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, αλλά επί πέντε χρόνια εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι. Ο Ολυμπιακός άλλαξε και πολλούς προπονητές τα τελευταία χρόνια και ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις. Δεν μπορεί μια ομάδα να φτιαχτεί μέσα σε ένα καλοκαίρι. Χρειάζεται χρόνος, ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως προπόνηση»,

Για το Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι κορυφαίος. Φέτος από τον Παναθηναϊκό έφυγε τόσο ο Γιασικεβίτσιους όσο και ο Σπανούλης. Τώρα φάνηκε πόσο μεγάλος παίκτης είναι, καλύπτοντας το κενό τους. Μπορούσε να κάνει τα ίδια και με αυτούς, αλλά δεν ήθελε. Φέτος μας δείχνει πως μπορεί να παίξει και την καλύτερη άμυνα και να βάλει το σουτ όταν η μπάλα καίει».



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved