«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Τη σπουδαιότητα του σημερινού (26/05, 22.00) πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, τόνισε ο Ρομέιν Σάτο στο blog του στην «Πράσινη».

Ο κεντροαφρικανός σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεσμεύθηκε επίσης πως «θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα». Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σας, έχουν μείνει λίγες ώρες για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας μου, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Πριν από αυτά τα παιχνίδια βέβαια θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας και για αυτό σας γράφω και πάλι μέσα από το προσωπικό μου blog στην «Π». Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, τα ερχόμενα παιχνίδια είναι αυτά που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Θετικό για εμάς είναι ότι νιώθουμε σαν ομάδα ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Στράτος (σ.σ. Περπέρογλου) τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να είμαστε σε αναμονή για να δούμε αν τελικά θα μπορέσει να μας βοηθήσει από το πρώτο παιχνίδι. Το θέμα όμως είναι πως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας ό,τι και αν συμβαίνει γύρω μας.

Η αλήθεια είναι πως τα ερχόμενα παιχνίδια θα είναι εξαιρετικά δύσκολα και θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να κερδίσουμε και να φτάσουμε να είμαστε πρωταθλητές. Όλο αυτό τον καιρό λέω ξανά και ξανά πως το σημαντικότερο κατά τη διάρκεια των αγώνων για εμένα και τους συμπαίκτες μου είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αυτό λοιπόν θα τονίσω και για τα ματς με τον Ολυμπιακό που ίσως το επίπεδο συγκέντρωσης μας θα πρέπει να είναι ακόμα πιο υψηλό. Τα λάθη δεν χωράνε σε αυτή τη σειρά. Σε αυτούς τους αγώνες παίζουν οι καλύτεροι παίκτες της Ελλάδας και ίσως της Ευρώπης και όπως εμείς δεν θα συγχωρήσουμε ούτε ένα λάθος τους, έτσι το ίδιο θα κάνουν και εκείνοι.

Μου είπαν αλλά το έχω διαπιστώσει και μόνος μου πως οι φίλαθλοι για αυτά τα παιχνίδια είναι τρελοί. Η νίκη είναι πολύ σημαντική και εμείς θέλουμε να κάνουμε και πάλι περήφανους τους δικούς μας οπαδούς. Θα είναι σκληρές μάχες και μπορεί να μην θέλω να υποσχεθώ τίποτα, όμως να θα πρέπει όλοι σας να είστε σίγουροι πως θα δώσουμε το 100% και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να κερδίσουμε. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε και πάλι οι πρωταθλητές στο τέλος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία νίκη στο ΣΕΦ. Αυτός είναι και ο λόγος που το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Κλείνοντας θα ήθελα να μιλήσω και για το γεγονός ότι όλοι με ρωτάνε αν νιώθουμε πίεση επειδή δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Εμένα δεν με ανησυχεί καθόλου αυτό το γεγονός. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά. Εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας τις οποίες γνωρίζουμε πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, όπως είπα οι μάχες θα είναι σκληρές αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας όπως κάναμε για παράδειγμα στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα τότε όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved