«Νιώθουμε ανυπόμονοι»

«Νιώθουμε ανυπόμονοι»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Σούμποτιτς στον πάγκο του Άρη, Θανάσης Παπαχατζής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Άρης FM»:

Για τα συναισθήματα του: «Πιστεύω πως όλοι μας νιώθουμε ανυπόμονοι και τυχεροί για αυτό. Ο ΑΡΗΣ καταφέρνει να είναι στην τετράδα του  ελληνικού πρωταθλήματος και πρέπει να σκεπτόμαστε θετικά. Είμαστε στη διαδικασία που παλεύουμε να βγούμε ξανά στην ευρωλίγκα και βρισκόμαστε τρεις νίκες μακριά από τον στόχο μας».

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής του δεύτερου πρωταθλήματος της Α1 αφού κακά τα ψέματα όλες οι ομάδες συμμετέχουν σε δυο άτυπα πρωταθλήματα. Στο ένα συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και στο άλλο πι υπόλοιποι. Είναι για μένα ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου θα έλεγα. Κατάφερε και επιβίωσε θα έλεγα με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο και παίζει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Για το πλεονέκτημα έδρας του ΠΑΟΚ: «Πέρα από το καθαρά μπασκετικό κομμάτι, η ουσία είναι πως τις συνθήκες που θα συναντήσεις σε μια έδρα όπως της Πυλαίας, να την στρέψεις προς όφελος σου. Να μην σε επηρεάζει δηλαδή το γύρω γύρω έτσι ώστε να φέρει  η ομάδα το παιχνίδι σε ένα σημείο απέναντι στους  γηπεδούχους. Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε».

Αναφορικά με τις εμφανίσεις του Άρη στα ημιτελικά: «Τα θετικά στοιχεία είναι ότι μπήκαμε σε ρυθμό παιχνιδιών μετά από 12 μέρες που απείχαμε και μπορεί να θεωρηθεί όφελος φυσικά και το ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία να παίζουν σε προηγούμενα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε ψηλούς και δυνατούς παίκτες και πάντα κάτι τέτοιο βοηθάει μια ομάδα».

Για το πώς θα παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Στα παιχνίδια των πλέι οφ  επικρατούν σκληρές άμυνες και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς πρέπει  να ελέγξουμε τον ρυθμό των αγώνων, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να τρέχει αλλά να το κάνουμε εμείς ,να παίρνουνε καλές αποφάσεις στις επιθέσεις μας με καλές επιλογές. Όλα ξεκινάνε από την καλή άμυνα, αυτό είναι η βάση».

Σχετικά με τους τραυματίες: «Είμαστε σε μια φάση που δεν γνωρίζουμε  και όλα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή ότι θα είμαστε πλήρεις».

Για τον Μάρσαλ του ΠΑΟΚ: «Εμείς προετοιμαστήκαμε σαν ο εν λόγω παίκτης να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Υπάρχουν παραδείγματα Αμερικανών παικτών που ήρθαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο και έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους».

Αναφορικά με τον διαιτητή Γκόντα: «Ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την πνευματική προετοιμασία των παικτών και των προπονητών δεν πρέπει να μας επηρεάσει το πώς σφυρίζει ένας διαιτητής. Το κακό δεν είναι ότι δεν θα βάλεις ένα καλάθι που δικαιούσαι αλλά το ότι βγαίνεις ψυχολογικά εκτός αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του αγώνα που θα πρέπει να το ελέγξουμε. Αύριο τελειώνει η προετοιμασία μας με μια πρωινή προπόνηση και από εκεί και πέρα το πώς θα προετοιμαστούν οι παίκτες πριν τον αγώνα εξαρτάται καθαρά από αυτούς».



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved