Κορωνιός: «Προβάδισμα έδρας»

Κορωνιός: «Προβάδισμα έδρας»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Άγγελος Κορωνιός σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Με αφορμή το φιλικό που διοργανώνεται για τον Γιώργο Αμερικάνο, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στον «Nova Sport fm 94,6»:

«Είναι η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα είναι και για μας μία ευκαιρία όμως ο σκοπός μετράει και δεν έχει σημασία το κόστος. Ανεξαρτήτως ο καθένας τι μπορεί να δώσει το να συνεισφέρει είναι σημαντικό και πρέπει να δώσουμε κουράγιο στον Γιώργο τον Αμερικάνο» τόνισε αρχικά ο προπονητής της «ένωσης» για να προσθέσει σχετικά με το που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Δύσκολη η αναμονή. Ξέρει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Το μετά θα είναι το πιο δύσκολο, όποια κι αν είναι η απόφαση. Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση και θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τον πρόεδρο. Εμένα η διάθεσή μου είναι καλή απέναντι στην ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο η ΑΕΚ υπογράμμισε: «Θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, πρέπει να μπει σε ένα πλάνο συντηρητικό. Αν βρίσκεται στην Α1 να βάλει τα χρωστούμενα σε μία σειρά και να βρεθούν χορηγοί για να πατάει σιγά – σιγά η ΑΕΚ στα πόδια της. Όχι στόχος το υψηλό μπάτζετ χωρίς χρήματα. Πιστεύω πρέπει να ξεκινήσει συντηρητικά και βήμα – βήμα να χτίζει πράγματα».

Αναφορικά με τους τελικούς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Νομίζω ότι ήταν γνωστό σε όλους ότι θα είναι αυτός ο τελικός. Δεν υπήρχε αμφιβολία. Το αν ο Ολυμπιακός έχει 3-0 και ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα δεν έχει καμία σχέση. Δεν είναι ένα παιχνίδι, αλλά πέντε. Κάθε ματς ξεχωριστό, πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια, οπότε θα γίνουν εξίσου σημαντικά παιχνίδια σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα ένα ψυχολογικό προβάδισμα έναντι στον Παναθηναϊκό χάρη στις νίκες του απέναντι στον Παναθηναϊκό φέτος. Έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα στα δύσκολα παίζει. Θεωρώ ότι είναι 50-50 αλλά ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας στον Ολυμπιακό».

Τέλος ο Κορωνιός μίλησε για το ζευγάρι του μικρού τελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη δίνοντας πλεονέκτημα στον «δικέφαλο του Βορρά»: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σαφές προβάδισμα έναντι του Άρη, πιο σταθερή ομάδα, ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, σε αντίθεση με τον Άρη. Θέλω να πιστεύω ότι έχει ένα σαφές προβάδισμα ο ΠΑΟΚ».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved