Νέα μπασκετικά προϊόντα

Νέα μπασκετικά προϊόντα

Νέα, ελκυστικά και προσιτά σε όλους, προϊόντα υπόσχεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία «Ενθύμιον Ο.Ε.».

Η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει όλων των ειδών τις κατηγορίες, για όλες τις ηλικίες, προϊόντα. Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την εταιρεία Ενθύμιον Ο.Ε., η οποία αναλαμβάνει τη δημιουργία όλης της νέας γκάμας των προϊόντων με το σήμα του Ολυμπιακού (ρουχισμός, είδη δώρων, αναμνηστικά κ.ά.). Η νέα συλλογή επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού BC θα περιλαμβάνει όλων των ειδών τις κατηγορίες, για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους, γυναίκες, άνδρες). Νέα μοντέρνα σχέδια, ποιοτικά υλικά και ποικιλία χρωμάτων θα χαρακτηρίζει τη νέα σειρά, με σκοπό να κάνει τα προϊόντα ελκυστικά και προσιτά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Όλα τα προϊόντα θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε όλες τις μπουτίκ του Ολυμπιακού και στην ιστοσελίδα www.olympiacosbc.gr ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και η δημιουργία του 1ου Επίσημου Κεντρικού καταστήματος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα μπορεί να είναι προσβάσιμο από όλους τους φίλους της ομάδας όλες τις ημέρες και ώρες καταστημάτων».

Την ικανοποίησή του για τη σύναψη της συνεργασίας με την «Ενθύμιον Ο.Ε.» εξέφρασε ο εμπορικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος προανήγγειλε και τη δημιουργία του πρώτου επίσημου καταστήματος της ΚΑΕ: «Ύστερα από αρκετό καιρό έρευνας και συζητήσεων καταλήξαμε στην οριστικοποίηση της εμπορικής μας συνεργασίας με την εταιρεία «Ενθύμιον», μίας από τις πιο έμπειρες εταιρείες στον χώρο. Η «Ενθύμιον» αναλαμβάνει για τα ερχόμενα έτη τη διαχείριση των σημείων πώλησης εντός του γηπέδου, καθώς και τη δημιουργία και εμπορική διάθεση μιας πολύ μεγάλης σειράς επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί σύντομα η έναρξη του 1ου επίσημου καταστήματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τα επίσημα προϊόντα μας και άλλα προϊόντα μπάσκετ, ενώ θα λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη και το πρόγραμμα Licensing της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές συλλογές από τα νέα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής μάρκετινγκ της «Ενθύμιον Ο.Ε.», Παναγιώτης Σπανόπουλος, δήλωσε:« Αισθανόμαστε τεράστια ευθύνη και υπερηφάνεια για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και την τιμή να είμαστε συνοδοιπόροι στο φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης που έχει θέσει. Μέσα από τη μεγάλη μας εμπειρία και όρεξη για δημιουργικότητα σκοπεύουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, ενδυναμώνοντας τόσο τις πωλήσεις όσο και την αξία του brand name του Ολυμπιακού. Θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα το νέο πρόσωπο του τμήματος πωλήσεων με νέα επίσημα ποιοτικά προϊόντα ιδιαίτερου σχεδιασμού και μεγάλης ποικιλίας σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε όλοι οι φίλαθλοι να επωφεληθούν του αποτελέσματος και να αποκτήσουν «ενθύμια» της αγαπημένης τους ομάδας».



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved