Η απάντηση του Οικονομίδη

Η απάντηση του Οικονομίδη

Την απάντηση του σχετικά με τα έξοδα του ΕΣΑΚΕ έδωσε μέσω γραπτής ανακοίνωσής του ο Βασίλης Οικονομίδης.

Αναλυτικά η απάντηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ σε όσα λέχτηκαν και γράφτηκαν για τα έξοδα αναφέρει: «Εδώ και καιρό μου είναι γνωστές οι προσπάθειες κάποιων «κύκλων» να πλήξουν το κύρος του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ και την εικόνα μου ως Προέδρου. Οι δήθεν αποκαλύψεις με τη δημοσίευση σε site των τριμηνιαίων καταστάσεων του τετάρτου τριμήνου του 2010 αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου και επιβεβαίωση των παραπάνω. Παρ’ ότι μου είναι γνωστοί και οι ηθικοί αυτουργοί και τα όργανά τους και το γραφείο Tύπου στο οποίο εργάζεται ο εν λόγω «δημοσιογράφος», ο οποίος επιμένει να δημοσιεύει τα παραπάνω έγγραφα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, προσπάθησα να μην εμπλακώ σ’ αυτή τη βρώμικη ιστορία για να προασπίσω το Σύνδεσμο. Θεωρώ, ωστόσο, απαραίτητο μετά το δημιουργηθέντα θόρυβο να δηλώσω τα παρακάτω:


 Όλα αυτά τα χρόνια κανείς ποτέ δεν αμφισβήτησε τις οικονομικές υπηρεσίες του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και την δημοσιοποίηση με απόλυτη διαφάνεια όλων των οικονομικών στοιχείων. Οι τριμηνιαίες καταστάσεις ύστερα από πρότασή μου παραδίδονται στα μέλη του Δ.Σ., προκειμένου να υπάρχει χρονική ευχέρεια ελέγχου τους και ψηφίζονται στο επόμενο Δ.Σ. Κατά συνέπεια προκαλεί έκπληξη η δημοσιοποίηση στοιχείων που έχουν ψηφιστεί από το Δ.Σ. από καιρό και η εμφάνισή τους ως δήθεν αποκαλύψεις. Είναι κατακριτέα η συμπεριφορά του μέλους του Δ.Σ. το οποίο στη προσπάθειά του να με πλήξει προσωπικά δημοσιοποιεί απόρρητα οικονομικά στοιχεία τα οποία έχει και ο ίδιος εγκρίνει.

Είναι γνωστό στα μέλη και στους συναλλασσόμενους με τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ότι όλες οι πληρωμές του Συνδέσμου υπογράφονται πάντα από τον Ταμία, τον Γενικό Γραμματέα και τον Πρόεδρο. Επίσης είναι γνωστό στα μέλη ότι έχουν την ευχέρεια πρόσβασης και ελέγχου των οικονομικών στοιχείων.
 

    Ανεξάρτητα από τις νομικές ενέργειες στις οποίες ήδη προβήκαμε, στο επόμενο Δ.Σ. θα παρθεί απόφαση για την προστασία του Συνδέσμου από παρόμοιες ενέργειες.
 

    Μου προκαλεί εντύπωση η σημερινή δήλωση του μεγαλομετόχου του Πανιωνίου κ. Ηλία Λιανού, όταν είναι γνωστό ότι ο εκπρόσωπός του, κ. Γ. Χαλβατζάκης είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και λόγω της ιδιότητάς του είναι ενήμερος για τα πάντα και συνυπογράφει τα πάντα.
 

    Είμαι πάντα στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. για οποιαδήποτε διευκρίνιση, με δεδομένο ότι ο πρόεδρος λογοδοτεί στο Συμβούλιο και όχι στα site.


Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.
   Βασίλης Οικονομίδης»

 

 

 

 



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved