Κάλεσμα στους Έφηβους!

Κάλεσμα στους Έφηβους!

Αγωνιστικές διημερίδες, για την ενίσχυση της εφηβικής ομάδας του, διοργανώνει τον Ιούνιο (σε τρεις περιόδους) ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Με σημερινή (18/05) ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις προϋποθέσεις, που θα πρέπει να πληρούν, ενώ εξηγεί πως οι αθλητές της επαρχίας θα φιλοξενηθούν, με δικά του έξοδα, στις εγκαταστάσεις του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάνατζερ Νίκο Λατρόβαλη (6977137568) ή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Δημήτρη Αγγελόπουλο (6944345377).

Η ανακοίνωση: «Αγαπητοί φίλοι, ο Ίκαρος Καλλιθέας προσκαλεί κάθε Έλληνα Έφηβο που επιθυμεί να αγωνιστεί στις τάξεις του, γεννηθέντα  το 1993 και μικρότερο, σε  τρεις αγωνιστικές διημερίδες στις  10-11-12-13, 17-18-19 και 24-25-26 Ιουνίου. Απαραίτητες προϋποθέσεις: 1η) Το ήθος και η αγωνιστική πειθαρχία του αθλητή, 2η) Η διάθεσή του για υπομονή και επιμονή για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι  ο πρωταθλητισμός, 3η) Η πίστη στις αθλητικές και τεχνικές του προδιαγραφές , να αγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες εφηβικές ομάδες της Ελλάδας, 4η) Η δυνατότητά του (ύστερα από έγκριση των γονέων του) να συμμετάσχει σε πανελλήνια και ευρωπαϊκά τουρνουά Εφήβων, 5η) Η διάθεσή του να διδαχθεί και να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ από επιτελείο επαγγελματιών α) Α’ προπονητής, β) Βοηθοί για ατομικές, γ) Γυμναστής, δ) Ιατρός, ε) Φυσιοθεραπευτής, στρατιώτης πραγματικός στις αρχές μιας ομάδας με «Ο» κεφαλαίο, 6η) Καμία ανάμειξη γονέων δεν θα είναι ανεκτή στο αγωνιστικό και πειθαρχικό  δίκαιο της ομάδας (όλοι οι γονείς θα μπορούν να ενημερώνονται και να συζητούν  για την πρόοδο των παιδιών τους με τους αρμόδιους), 7η) Να αποδεχθούν τον τελικό στόχο της ανάδειξής τους: α) Σαν αξιόλογα και πειθαρχημένα μέλη της κοινωνίας, β) Σωστούς αθλητές και αυριανούς πρωταθλητές, γ) Τη διάθεση να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα του Ίκαρου. Για τα παιδιά της επαρχίας, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Ίκαρου και θα αναλάβουμε πλήρως τη διατροφή τους και τις μετακινήσεις τους στα γήπεδα το τριήμερο».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved