Γκέκος: «Υποβιβαζόμαστε»

Γκέκος: «Υποβιβαζόμαστε»

SOS εκπέμπει η ΑΕΚ, καθώς βάση της βαθμολογίας και της εικόνας της, οι πιθανότητες υποβιβασμού αυξάνονται…

Ο Μηνάς Γκέκος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου «σκασμένος»: «Προχθές με ρωτήσατε πόσοι παίκτες θα είναι στην προπόνηση και απάντησα δεν ξέρω. Σας έλεγα την αλήθεια. Χθες πήγαμε στην προπόνηση και έλλειπε ένας παίκτης», τόνισε αρχικά ο Ελληνας προπονητής και συνέχισε: «Εχετε ένα γήπεδο, είστε δέκα παίκτες και έχετε τη μπάλα. Εμείς έχουμε μόνο τη μπάλα. Παίκτες δεν έχουμε, τη Δευτέρα αλλάζουμε γήπεδο, όπου θα έχουμε 9-12 προπόνηση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Ικαρο για την πορεία και τη σημερινή τους νίκη. Για εμάς ήταν το τρίτο ματς σε εφτά μέρες.

Στο πρώτο δεκάλεπτο χάναμε τις μπάλες και κάναμε εφτά λάθη λόγω κούρασης. Εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουμε το παιχνίδι μέχρι ένα σημείο, αλλά δεν αντέξαμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Εδωσαν ό,τι είχαν. Χθες το βράδυ ήρθαν δύο παιδιά να βοηθήσουν όσο μπορούν. Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ. Είναι η συνέχεια των όσων είχα πει μετά το ματς με τον Ηρακλή. Ζηλεύω τον κόουτς Λυκογιάννη που έχει 14 παίκτες».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αβέβαιο μέλλον… «Κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Θα συζητήσουμε με τους υπεύθυνους να δούμε τι θα κάνουμε. Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια. Εχουμε όλοι ξεπεράσει τα όριά μας. Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να παρεξηγηθούμε γιατί είμαστε στα… κόκκινα. Κάθε μέρα τους πιέζω όλο και περισσότερο».

Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του υποβιβασμού: «Εσείς που παρακολουθείτε την ΑΕΚ θυμάστε πότε τα είπα για το θέμα του υποβιβασμού. Βλέπετε, κανένας δεν συγκινείται. Μόνο οι παίκτες και το σταφ. Δεν υπάρχει αντικείμενο και προοπτική. Κάθε μέρα προσπαθώ να βρω κίνητρο για τους παίκτες μου. Εχουν… αδειάσει τα παιδιά και είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος. Τα έχω πει τόσες φορές. Θα καταντήσω γραφικός.
Ηρθανε δύο παιδιά χθες το βράδυ στις 7 κάναμε προπόνηση στις 8 και κατεβάσαμε δωδεκάδα. Εχουμε τον φουκαρά τον Τερέλ και τον πιέζουν από τα αποδυτήρια. Και καλά κάνουν. Πέρσι έπαιξα ένα γύρο με ένα γκαρντ. Σήμερα μου θύμισε όταν έπαιζα εγώ. Ήρθαμε με τα αυτοκίνητά μας στο γήπεδο. Ζηλεύω τον Ίκαρο. Έχουν οργάνωση. Κάνουν μια προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Καλλινικίδης υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Ικαρο. Για τη δική μας ομάδα δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ο,τι πρόβλημα έχουμε έξω από το γήπεδο παρουσιάζεται και μέσα από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε λίγη ενέργεια παραπάνω, αλλά δεν έχει σημασία. Ο καθρέφτης της ΑΕΚ εκτός γηπέδου είναι το γήπεδο. Ελπίζω πως μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε, όχι προς τα κάτω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών: «Δεν είναι δυνατόν να χάνεις τόσα λέι απ. Η ψυχολογία βρίσκεται στο κατώτατο επίπεδο. Μας έχει μείνει μόνο η ελπίδα και η αισιοδοξία, στοιχεία που χάνονται. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την υστεροφημία τη δική μας και της ομάδας».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved