«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Προετοιμασίας συνέχεια για τον Άρη ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Χατζηβρέττα να θέλει η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική.

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» και την εκπομπής «Μ΄ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των πλέι οφ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19/5, 17:00), ο 34χρονος γκαρντ, είπε: «Πήγαν όλα καλά και περάσαμε στην φάση των ημιτελικών. Ήμασταν ανώτεροι από το Μαρούσι, αν και ταρακουνήθηκε η ομάδα αρκετά όταν χάσαμε μέσα στην έδρα μας. Κάναμε δυο εμφανίσεις που ήταν πολύ σημαντικές για εμάς γιατί στον αμυντικό τομέα δουλέψαμε καλά. Πήραμε το αποτέλεσμα που έρχεται μέσα από την άμυνα. Είμαστε στα ημιτελικά και ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ του. Δεν είχε πολλά παιχνίδια ώστε να μην έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί, εμείς όμως δεν κοιτάμε τον Ολυμπιακό αλλά τη δική  μας ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε την αξία μας. Δεν έχουμε άγχος αφού ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί . Θέλουμε όμως να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Το τι θα κάνουμε και το πως πρέπει να είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι δική μας υπόθεση. Τα λόγια είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο την Πέμπτη. Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο του μπάσκετ και αυτό πρέπει να δείχνει σε κάθε αγώνα. Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των δυο ομάδων. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο , ασχέτως με το ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

Σχετικά με τα σημεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα, ο ίδιος σημείωσε: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να βάζει εύκολα καλάθια και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε να τον ωθήσουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερες  επιθέσεις. Δεν είναι καλό γενικότερα για όλες τις ομάδες η διακοπή του Πρωταθλήματος και για την δική μας ομάδα ισχύει το ίδιο. Η σειρά είναι στις τρεις νίκες  και μέσα από την σειρά των παιχνιδιών θα βρούμε τον ρυθμό μας».

Όσο για  την επιστροφή του Δημήτρη Βεργίνη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ο Νίκος Χατζηβρέττας δήλωσε: «Ο Δημήτρης είναι ταλαντούχος παίκτης και για αυτό ήρθε στην ομάδα του ΑΡΗ. Θα βοηθήσει πολύ, περιμένουμε πολλά από αυτόν. Βέβαια είναι πολύ καιρό έξω από το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά ο Δημήτρης θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ και πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved