Επιστροφές στα βόρεια προάστια

Επιστροφές στα βόρεια προάστια

Το Μαρούσι υποδέχεται αύριο (23/01, 12:30) τον Πανιώνιο του Γιώργου Μπαρτζώκα ο οποίος επιστρέφει στον Άγιο Θωμά.

Η ομάδα των βορείων προαστίων που φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό υποδέχεται αύριο τον Πανιώνιο στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στα βόρεια προάστια μετά την περσινή πετυχημένη παρουσία του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» μαζί με τον πρώην παίκτη του Αμαρουσίου, Μάριο Μπατή και τους Καββαδά, Σαρικόπουλο που συμφώνησαν με την ομάδα το καλοκαίρι όμως αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πανιώνιο.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπόγιτς, Νοέα και Σεφερίδη. Αντίθετα, ο Ντένις Κλεμέντε ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που παίξαμε και νικήσαμε στην Ν. Σμύρνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Άλλωστε και οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, από τότε. Εμείς προερχόμαστε από ένα νικηφόρο σερί και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την καλή μας ψυχολογία για να το επεκτείνουμε. Η προσπάθειά μας όμως γίνεται δυσκολότερη, αν αναλογιστούμε ότι η απουσία Μπόγιτς και Νοέα μας στερεί πολύτιμες εναλλακτικές λύσεις κι επιπλέον ότι ο καινούργιος παίκτης των αντιπάλων μας (σ.σ. Άλεξιτς) βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής και δεν ξέρουμε με ποιόν τρόπο θα τον αξιοποιήσουν. Αυτό σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε ήρεμοι και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε απρόοπτο», δήλωσε ο κόουτς του Αμαρουσίου.

«Ο Πανιώνιος είναι μια νεανική ομάδα που έχει κάνει πολύ σπουδαίες νίκες εκτός έδρας, επειδή παίζει χωρίς άγχος. Αν συνυπολογίσουμε ότι εμείς την έδρα μας πετύχαμε 5 νίκες στο τελευταίο σουτ, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να περιμένουμε πως ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το πιο σημαντικό είναι να μην επαναπαυτούμε την μέχρι τώρα πορεία μας, αλλά να την αξιοποιήσουμε ως κινητήρια δύναμη», πρόσθεσε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved