«Στόχος οι τρεις νίκες»

«Στόχος οι τρεις νίκες»

Ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Πανθηναϊκού, Μίλος Τεόντοσιτς, θεωρεί πως το 3-0 σε βάρος των «πράσινων» δεν θα διαδραματίσει ρόλο στα play off.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην «Sportday».Σε αυτή ξεκαθάρισε πως είναι πιο εύκολο να φτάσει ο Ολυμπιακός στο 1-0 στα play off, αν δεν σκεφτεί πως προηγείται με 3-0! Πάντως, υπενθύμισε πως αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Άρη:

«Σημαίνει ότι έχουμε πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα play off και πως έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο. Το 3-0 δεν μας δίνει κάτι περισσότερο εν όψει της μάχης για τον τίτλο. Αν και εφόσον ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε στους ημιτελικούς, θα αρχίσουμε τους τελικούς από το 0-0. Στα play off δεν μετρούν οι τρεις νίκες που έχουμε πετύχει, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Αυτό που μας έχει δώσει τις νίκες μέχρι τώρα είναι ότι βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο ΣΕΦ και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Πολλοί λένε ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις το 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Ε, πιο δύσκολο ήταν το 1-0, παρά το 2-0 και το 3-0. Άρα δεν έχει λογική αυτή η θεωρία. Αν φτάσουμε στον τελικό, το πρώτο ματς είναι ξεχωριστό. Και ακόμα και αν νικήσουμε, αν σκεφτούμε ότι είμαστε στο 4-0, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Θα έχουμε κάνει το 1-0 και θα απέχουμε άλλες δυο νίκες από το πρωτάθλημα. Για εμάς στόχος είναι να κερδίσουμε τρεις φορές στους τελικούς. Γιατί μπορεί στο τέλος της σεζόν να έχουμε περισσότερες νίκες στο σύνολο από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρωτάθλημα να μην έχουμε πάρει. Θέλει προσοχή, λοιπόν. Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι έχουμε πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον Άρη».

Ακόμα, του ζητήθηκε να επιλέξει τον MVP του πρόσφατου τελικού:

«Η αλήθεια σε αυτή την περίπτωση ήταν πως MVP ήταν η ομάδα. Δεν πήρε μόνος του κάποιος το κύπελλο. Έπαιξε πολύ καλά η ομάδα και τα κατάφερε. Αν τώρα πρέπει να διαλέξω έναν παίκτη, πάλι θα δυσκολευόμουν. Ο Μπουρούσης ήταν εξαιρετικός, ο Χαλπερίν, ο Μαυροκεφαλίδης, πολλά παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και πάλι τον Παναθηναϊκό και πήραμε το κύπελλο. Αν δεν είχαμε νικήσει, τότε ο MVP θα έβγαινε από τον Παναθηναϊκό. Άρα μπροστά στη νίκη και στην κατάκτηση του κυπέλλου όλα τα άλλα έχουν μικρή σημασία».

Αρνήθηκε να σχολιάσει την προσωπική του πορεία στην φετινή σεζόν:

«Νιώθω καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλωστε δεν μετράει ο ένας, αλλά η ομάδα. Μέσα στο γήπεδο θέλω να μιλήσω, όχι να λέω λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει μέχρι τώρα πως ξέρει να ξεπερνά τα προβλήματα και τις απουσίες. Όμως, τώρα που κρίνεται το πρωτάθλημα, ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα, να έχουμε και τον Σπανούλη μαζί μας για να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο».

Ακόμα, διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του από τον πειραιώτικο σύλλογο:

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου και εδώ θέλω να μείνω. Όλα αυτά που ακούγονται δεν τα γνωρίζω. Ειλικρινά. Υπάρχει ένας στόχος μπροστά μας, το πρωτάθλημα, και δεν μπορεί να με απασχολεί κάτι άλλο».

Συνέχισε αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα του τελικού μεταξύ των «αιωνίων»:

«Ήταν ότι καλύτερο έχει γίνει σε ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός από την μέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Ήταν ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ και νομίζω πως είναι ότι ακριβώς χρειάζεται το άθλημα. Βλέπουμε πολλές φορές να γίνονται επεισόδια σε αγώνες σε όλα τα σπορ, να πέφτουν αντικείμενα, να γίνεται χαμός. Πολλές φορές κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα, αλλά σε τούτη την περίπτωση όλα έγιναν όπως έπρεπε. Ο αγώνας άρχισε και τελείωσε δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό».

Και κατέληξε ζητώντας περισσότερα παιχνίδια με παρουσία οπαδών των δύο ομάδων στα κλειστά στάδια της χώρας μας:

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε στο ίδιο γήπεδο οπαδούς και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αρέσει και στους παίκτες η ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Μακάρι να δούμε κάποια στιγμή και σε αγώνες του πρωταθλήματος κάτι ανάλογο. Νομίζω ότι είναι στο χέρι του κόσμου να αντιμετωπίσει διαφορετικά το μπάσκετ και τον αθλητισμό, για να τα ευχαριστιόμαστε ακόμη περισσότερο».



Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved