Οι τρεις «χρυσές» ελπίδες

Οι τρεις «χρυσές» ελπίδες

Οι Φώτης Ζούμπος Γιάννης Καραμαλέγκος και Πάρης Μαραγκός, μίλησαν στη «SportDay Kids» για την μπασκετική τους ανατροφή στον Παναθηναϊκό.

Οι τρεις νεαροί παίκτες φαίνεται να έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τους εμπιστέυεται δίνοντας τους κάποιες φορές χρόνο συμμετοχής. Οι τρεις «χρυσές» ελπίδες των «πρασίνων» μίλησαν επίσης για την μπασκετική τους ανατροφή στο «τριφύλλι» και τη συνεργασία με τον «Ζοτς».

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Η πρώτη τους φορά

Φώτης Ζούμπος: «Η αλήθεια είναι ότι είχα λίγο άγχος, αλλά επειδή έπαιξα αρκετή ώρα μέσα στο παιχνίδι λύθηκαν τα χέρια και τα πόδια μου. Βέβαια και ο κόουτς μού είχε πει να κάνω προσπάθειες, κάτι που ψυχολογικά με βοήθησε. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι πόσο τυχερός είμαι. Είναι ευλογία που προπονούμαι και παίζω με αυτούς τους παίκτες».

Γιάννης Καραμαλέγκος: «Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καθόλου άγχος. Ήθελα απλώς να παίξω όπως ξέρω. Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα έμπαινα μέσα σαν να μη συνέβαινε τίποτα και θα έπαιζα όπως έχω μάθει. Νιώθω μία απίστευτη χαρά να μη πλημμυρίζει βλέποντας ποιους έχω για συμπαίκτες».

Πάρης Μαραγκός: «Ένιωσα και συνεχίζω να νιώθω ότι μου γίνεται μια μεγάλη τιμή. Στη συνέχεια σκέφτομαι ότι μου δίνεται μία τεράστια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να καταφέρω. Μια ζωή θα ευχαριστώ τον κόουτς Ομπράντοβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Τα πρότυπά τους…

Φώτης Ζούμπος: «Όλα αυτά τα χρόνια δύο παίκτες ήταν πρότυπά μου. Ο Φώτσης και ο Διαμαντίδης. Είναι εξαιρετικοί παίκτες. Ο Φώτσης παίζει σε διαφορετική θέση από μένα, αλλά πάντα μου άρεσε ως παίκτης. Εκτός από μεγάλοι παίκτες είναι και καταπληκτικοί χαρακτήρες».

Γιάννης Καραμαλέγκος: «Για μένα πρότυπο αποτελούν όλοι οι παίκτες, γιατί το να έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο σημαίνει ότι είναι σπουδαίοι. Αν πρέπει, όμως, διαλέξω έναν, τότε αυτός είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης».

Πάρης Μαραγκός: «Πρότυπά μου από το ΝΒΑ είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Κέβιν Γκαρνέτ. Από την Ευρώπη ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ, που είναι πιο κοντά στη θέση μου».

Μπάσκετ και σχολείο…

Φώτης Ζούμπος: «Προσπαθώ η σχέση μου με το σχολείο να είναι καλή. Δεν είμαι ο καλύτερος μαθητής, αλλά είμαι γύρω στο 15. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυαστούν σχολείο και αθλητισμός. Και τα δύο απαιτούν πολλές ώρες».

Γιάννης Καραμαλέγκος: «Με το σχολείο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Είμαι μέτριος μαθητής. Σχολείο και αθλητισμός είναι δύσκολος συνδυασμός. Αν υπάρχουν κουράγιο και επιμονή, μπορεί κάποιος να το καταφέρει. Είναι κουραστικό, αλλά αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται».

Πάρης Μαραγκός: «Μπορώ να πω ότι η σχέση μου με το σχολείο είναι πολύ καλή. Είμαι μαθητής του 19. Η αλήθεια είναι ότι σχολείο και αθλητισμός συνδυάζονται δύσκολα, αλλά όταν έχεις θέσει σαν στόχο να τα καταφέρεις και τα δύο, τότε γίνεται».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved