«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό δηλώσουν οι παίκτες του Άρη.

Ο Δημήτρης Βεργίνης πήρε τη θέση του Κώστα Σλούκα ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Πειραιά και σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» του «ΑΡΗΣ FM 92,8» υπογράμμισε αναλυτικά…

Αρχικά, ο 24χρονος αθλητής στάθηκε στην αγωνιστική του ετοιμότητα, σημειώνοντας: «Κάθε μέρα που περνάει, νιώθω όλο και καλύτερα. Δεν είμαι, βέβαια, 100% έτοιμος, αλλά τον τελευταίο καιρό, με τις προπονήσεις που κάνω με την ομάδα και μόνος μου, νιώθω αρκετά καλά και ελπίζω μέχρι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, να είμαι όσο το δυνατό πιο έτοιμος. Η απώλεια του Σλούκα, θα είναι μεγάλη στα παιχνίδια αυτά, γιατί τον τελευταίο καιρό στηρίζει την ομάδα. Αυτό που έχω να κάνω εγώ, είναι κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής και να τα δώσω όλα».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο του Άρη και στις δυσκολίες που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει η ομάδα, ο Βεργίνης τόνισε: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε δυνατά μέσα στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά μεγάλη ομάδα είναι και ο Άρης και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας, ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτή τη σειρά των αγώνων. Τον ΠΑΟΚ δεν τον σκεφτόμαστε. Σκεφτόμαστε μόνο τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί τι μπορεί να κάνει η κάθε ομάδα. Όπως ξέρουμε, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για το κάτι παραπάνω. Αν το κάνουμε αυτό, θα είναι επιτυχία για την ομάδα μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δούμε το κάθε ματς χωριστά. Είτε κερδίσεις το πρώτο, είτε το δεύτερο, είτε το τρίτο παιχνίδι, δεν έχει σημασία»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο άγχος: «Το άγχος που έχουμε εμείς, θα έχει και ο Ολυμπιακός. Κάνουμε κάθε μέρα προπονήσεις και δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι έχουμε καιρό να παίξουμε αγώνα. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό».

Μιλώντας για την παρουσία του κόσμου στο Αλεξάνδρειο στο τελευταίο ματς με το Μαρούσι, τόνισε: «Τη φετινή χρονιά  είχαμε να ζήσουμε αυτήν την ατμόσφαιρα από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλουμε να πούμε-και το λέω αυτό μετά από συζήτηση με τους συμπαίκτες μου- είναι ότι με τον κόσμο δίπλα μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα δημιουργεί και θα είναι ό,τι καλύτερο να τον έχουμε δίπλα μας σε αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος, κάνοντας ένα σχόλιο για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο νεαρός Δημήτρης Βεργίνης σημείωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ψυχολογία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί καλά και νομίζω ότι είναι 50-50 οι πιθανότητες».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved