«Με όνειρο την πρόκριση»

«Με όνειρο την πρόκριση»

Ο Άρης προετοιμάζεται για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Χαραλαμπίδης τονίζει πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση.

Αρχικά ο παίκτης του Άρη υπογράμμισε: «Καταφέραμε να είμαστε μέσα στον στόχο της τετράδας και τώρα κοιτάμε ακόμα ψηλότερα. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, γιατί ουσιαστικά από εδώ και πέρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και η μεγάλη προσπάθεια επίτευξης του στόχου. Όπως δείξαμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με το Μαρούσι, θα παλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για αυτό που θέλουμε να κατακτήσουμε».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν θέλεις να είσαι συνεπείς απέναντι στην προσπάθεια που κάνεις και στον εαυτό σου, θα πρέπει να τα κρατάς όλα. Και τα καλά και τα άσχημα. Τα καλά όσον αφορά την πολύ καλή άμυνα που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, τα άσχημα κυρίως στο πρώτο παιχνίδι που ήρθε και η ήττα. Έχουμε καιρό, διάθεση και θέληση να διορθώσουμε ότι κακό έγινε και σε αυτόν τον τομέα θα δουλέψουμε στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας».

Όσον αφορά για το παιχνίδι με το Μαρούσι στην Αθήνα είπε: «Φτάσαμε σε ένα σημείο οριακό, που δεν είχε επιστροφή οποιαδήποτε ήττα. Πριν από το κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα είχαμε πει ότι αυτή η ομάδα απαγορεύεται να αποκλειστεί σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά νομίζω ότι και στο αγωνιστικό κομμάτι, και στο ψυχολογικό αντιδράσαμε καλά. Υπό καθεστώς πίεσης μπορείς να κάνεις κάποια λάθη, αλλά ευτυχώς περάσαμε αναίμακτα όλη αυτή την κατάσταση και βρισκόμαστε στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο του συλλόγου ανέφερε: «Η παρουσία του κόσμου είναι σίγουρα μια επιβράβευση της προσπάθειας μας. Πήραμε μια νίκη στην Αθήνα που έδωσε χαρά στον κόσμο και ήρθε να μας βοηθήσει για την πρόκριση. Αν πάρουμε και ως δεδομένο ότι υπάρχει και η αποχή κάποιων φιλάθλων, το ότι βρέθηκε τόσος πολύς κόσμος για να ενισχύσει την ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικό και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ο στόχος ήταν εξαρχής να δούμε το Αλεξάνδρειο γεμάτο. Εμείς θέλαμε να προσελκύσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Αυτό δεν το καταφέραμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο επίπεδο που θέλαμε. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα αγωνιστικά, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τώρα είναι το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και θέλουμε βοήθεια από τον κόσμο για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσο για τις εκπλήξεις του κόσμου προς τους παίκτες είπε: «Επειδή νιώθω και εγώ κομμάτι του κόσμου, δεν αρέσουν μόνο στον κόσμο οι εκπλήξεις, αρέσουν και στους παίκτες. Νιώθουμε όλοι μας στην ομάδα ότι έχουμε ακόμα να προσφέρουμε πολλά, αφήνουμε ένα παραθυράκι τουλάχιστον όσον αφορά την προσπάθεια και την ενέργεια που θα καταθέσουμε σε αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος για τη σειρά με τον Ολυμπιακό έστειλε το δικό του μήνυμα: «Να αποκαλύψω τι τους είπα δεν έχω γιατί αυτές είναι τελευταίες κουβέντες πριν μπεις στον αγώνα. Αυτό που έχω να πω ως έμπειρος είναι ότι καταρχήν πρέπει να απολαμβάνουμε το παιχνίδι και μέσα από αυτό έρχεται οποιαδήποτε διάκριση είτε μέσα από την ατομική, είτε μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Θα μπούμε μέσα για να παλέψουμε, τα ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Έχοντας ένα όνειρο μήπως τα καταφέρουμε και πάρουμε την πρόκριση».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved