Second round start

Second round start

Ο πρώτος γύρος έχει ολοκληρωθεί και αύριο (22/01) ξεκινάει ο δεύτερο γύρος του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Αρη σε ένα παιχνίδι που θέλει να ξεπεράσει την ήττα της Πέμπτης από τη Φενερμπαχτσέ.

Σάββατο 22/1/2011

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (κεκλεισμένων των θυρών)
Ο 6ος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 2ο Παναθηναϊκό με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει στη διάθεσή του και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο με τον οποίο τα οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπεράστηκαν. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά από αυτή στο Βίλνιους. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Ρομέιν Σάτο, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μιλένκο Τέπιτς ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση.
Γήπεδο: ΠΑΟΚ Sports Arena
Ωρα: 15:45
TV: Novasports
Διαιτητές: Χριστοδούλου Χρήστος, Σώμος Νίκος, Μάνος Αναστάσιος

Ικαρος Καλλιθέας – ΑΕΚ
Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει φέτος ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό. Οι 6 νίκες του πρώτου γύρου δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον δεύτερο γύρο. Ο Αρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, σε αντίθεση με τον Μηνά Γκέκο που «έχασε» τον Λαμόντ Μακ. Ο τελευταίο αποχώρησε από την ΑΕΚ και τη χώρα, ενώ το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ενωσης θα κάνει ο Ρόντρικ Μελς. Επίσης θα κάνουν ντεμπούτο οι Τζάρετ Χαρτ και Σαρόντ Κάρι.
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας
Ωρα: 17:00
Διαιτητές: Τανατζής Γεώργιος, Αφεντουλίδης Βασίλης, Σταματόπουλος Κωνσταντίνος

Πανελλήνιος – Ηρακλής
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για μία ακόμη φορά τον Μανώλη Παπαμακάριο, ενώ ο Γιώργος Καλαφατάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκολα Κοπρίβιτσα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως θα εμφανιστούν ενισχυμένοι με τους Τζέιμς Πίτερς και Τζερόν Κόλεμαν.
Γήπεδο: Χαλκιοπούλειο Δ.Γ. Λαμίας
Ωρα: 16.00
Διαιτητές: Αναστόπουλος Παναγιώτης, Μπήτης Δημήτρης, Ανδρικόπουλος Γεώργιος

Ηλυσιακός – Καβάλα
Στο κλειστό των Ιλισίων το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη υποδέχεται σε άλλον έναν «τελικό» την Καβάλα αναζητώντας την 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να εμφανιστούν με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Κολοσσό. Από την άλλη η Καβάλα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας Χριστόφορο Στεφανίδη.
Γήπεδο: ΚΓ Ιλισίων
Ωρα: 17.00
Διαιτητές: Πηλοΐδης Αναστάιος, Καρακατσούνης Χαράλαμπος, Διαμαντής Παναγιώτης

Περιστέρι – Κολοσσός
Το αίμα τους πίσω θέλουν να πάρουν στο Περιστέρι για την ήττα της πρώτης αγωνιστικής. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα παρουσιάσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένα καινούριο «όπλο» που ονομάζεται: Ζόραν Βρκιτς. Ο Κροάτης φόργουορντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ από την άλλη ο Κολοσσός μετά την ήττα από τον τελευταίο Ηλυσιακό θέλει να «ρεφάρει» σε μία έδρα που δεν περάνει εύκολα κανείς.
Γήπεδο: ΚΓ Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου»
Ωρα: 17.00
TV: ΕΤ1
Διαιτητές Σπυρίδωνος Λεωνίδας, Tαβουλαρέας Κυριάκος, Παφίλης Δημήτρης

Κυριακή 23/1/2011

Μαρούσι – Πανιώνιος
Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι και φέτος ότι «βλέπουν» ψηλά παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσίασαν στην αρχή της σεζόν. Το γεγονός ότι το Μαρούσι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας δεν είναι τυχαίο, ενώ ο Πανιώνιος από την άλλη θέλει να ανέβει βαθμολογικά, προκειμένου να «πιάσει» τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ντεμπούτο με τους φιλοξενούμενους αναμένεται να κάνει ο Μίλουτιν Αλέξιτς ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα (21/01) από τον Πανιώνιο.
Γήπεδο: ΚΓ Αγίου Θωμά
Ωρα: 12.30
Διαιτητές: Σχινάς Χρυσόστομος, Φούφης Ιωάννης, Βαρδάλος Ανδρέας

Ολυμπιακός – Αρης
Η ήττα από τη Φενερμπαχτσέ στο κλειστό του ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική του TOP16 της Ευρωλίγκα, προσγείωσε απότομα τον Ολυμπιακό που θέλει να επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα με αντίπαλο τον Αρη. Παράλληλα σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν το 14Χ14, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο μεταξύ από την άλλη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Τζον Τόμας ο οποίος πήρε τη θέση του Μπράιαν Ντάνστον στο ρόστερ του Αρη.
Γήπεδο: ΣΕΦ
Ωρα: 12.30
TV: ET1
Διαιτητές: Παπαπέτρου Πέτρος, Μητσόπουλος Κωνσταντίνος, Πουρσανίδης Γεώργιος



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved