«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Άρης δίνει τη «μάχη» του απέναντι στο Μαρούσι σήμερα (7/5) και θέλει τη νίκη προκειμένου να προκριθεί στους «4» των play off…

Ο Θανάσης Παπαχατζής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» και τόνισε αναλυτικά:

«Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας γιατί το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο της σειράς με το Μαρούσι. Παίζει σημαντικό ρόλο το κατά πόσο θα είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, πνευματικά και σωματικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για 40 λεπτά ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση» ενώ συμπλήρωσε: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο. Πρέπει να ακολουθήσουμε διαφορετική τακτική και να είμαστε ακόμα καλύτεροι από το δεύτερο παιχνίδι».

Σχετικά με την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας στη νίκη επί του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ανέφερε: «Δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε στο πρώτο παιχνίδι. Όταν το κάναμε όμως στο δεύτερο, τα πράγματα έγινα πιο εύκολα για εμάς. Ελέγξαμε τον αγώνα, δείξαμε πάθος και συγκέντρωση στην άμυνα και φτάσαμε στη νίκη. Αλλάξαμε την άμυνα πάνω στον Μπάγκαριτς ώστε το μαρκάρισμα του να είναι ένας εναντίον ενός. Τα σκριν πάνω στον Γκαγκαλούδη ήταν πιο σκληρά και έτσι τον βγάλαμε εκτός ρυθμού. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά».

Όσον αφορά το τρίτο παιχνίδι της σειράς με το Μαρούσι (7/5, 17:00) στο Αλεξάνδρειο, υπογράμμισε: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστέψουμε ότι το Μαρούσι έρχεται παραδομένο. Θα ακολουθήσει το ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως και στον πρώτο αγώνα. Θα προσπαθήσει να μας «κοιμίσει» ώστε να μείνει μέσα στον αγώνα και να το ελέγξει. Ελπίζω όμως να έχουμε μάθει από το πάθημα  μας. Οι παίκτες του Αμαρουσίου  είναι έμπειροι, έχουν φιλοδοξίες και θα έρθουν για να κερδίσουν. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και με ενέργεια. Οι μάχες σώμα με σώμα θα κρίνουν πολλά».

Αναφερόμενος στη μέχρι τώρα απόδοση του Άντονι Κινγκ, σχολίασε: «Ο Κινγκ ήταν καταπληκτικός στην άμυνα στο δεύτερο παιχνίδι. Αν έβαζε και τα πρώτα σουτ που πήρε, θα ήταν πολύ καλός και στην επίθεση. Ήταν αποκάλυψη όσον αφορά την αμυντική του παρουσία. Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας δεν μας επέτρεψε να ρισκάρουμε με τους καινούργιους παίκτες. Η εμπειρία των υπόλοιπων παικτών όμως, τους βοήθησε να μπουν στο ρυθμό του δεύτερου αγώνα».

Τέλος ο Θανάσης Παπαχατζής μιλώντας για ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μπάβτσιτς, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Ο Μπάβτσιτς είναι πολύ σκληρός και θα είναι μαζί μας. Έχει αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα τραυματισμού στο παρελθόν και τα έχει ξεπεράσει.  Έχει αποδείξει ότι έχει κάρδια και θα παίξει με το Μαρούσι».



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved