«Μας έσωσε η περαίωση»

«Μας έσωσε η περαίωση»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας μετά την πρόκριση της ομάδας του στους τέσσερις των play off…

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103fm», και τόνισε αναλυτικά…

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Ασχέτως τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, ο στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι υψηλός. Ήταν μία χρονιά με έντονα συναισθήματα, με όσα εμπόδια βρέθηκαν στο δρόμο μας. Όταν τα αποτελέσματα είναι καλά και στον αγωνιστικό τομέα, γιατί στο οικονομικό τα αποτελέσματα είναι καλά, είναι λογικό να υπάρχει ικανοποίηση. Η ομάδα μπήκε στην περαίωση, στο άρθρο 99. Αν δε γινόταν αυτό, δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να σωθεί η ομάδα, είναι βέβαιο ότι η ομάδα δε θα υπήρχε».

Για τις δυσκολίες που υπήρχαν πριν και στη διάρκεια της σεζόν: «Τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το καλοκαίρι πήγαν πολλά πράγματα πίσω και δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Αναγκαστήκαμε να συνεχίσουμε στην ομάδα, να δούμε μπροστά και δικαιωθήκαμε. Ο Κολοσσός Ρόδου, που μπορούσε να πάει Ευρώπη, το αρνήθηκε γιατί γνώριζε ότι θα μπει μέσα οικονομικά. Κι εμείς θα μπαίναμε μέσα, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και δε γινόταν να κάνουμε αλλιώς, εκεί πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ! Η προσπάθεια της διοίκησης είναι καλοπροαίρετη. Κάποιοι από τους Ελληνες είναι αδικημένοι σε σχέση με τους άλλους. Αν οι υπόλοιποι έπαιρναν ένα μισθό λιγότερο, όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, όταν ο ΠΑΟΚ χρωστάει ένα σωρό χρήματα από υποχρεώσεις του παρελθόντος. Επιπλέον, υπήρξαν και άλλα προβλήματα, όπως η βαριά τιμωρία. Ας καταλάβει και ο κόσμος, ότι το ξέσπασμα δεν τιμωρεί ούτε το διαιτητή, ούτε τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, αλλά τον εαυτό του, την ίδια την ομάδα του».

Για τις αποχωρήσεις παικτών στη διάρκεια της σεζόν: «Εκτός του Παπαδόπουλου, που είχε μία τεράστια πρόταση από το εξωτερικό, κανείς άλλος δεν έφυγε για οικονομικό λόγο από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχουν φύγει δεκάδες παίκτες από όλες τις άλλες ομάδες, πλην Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Κανείς! Ο ένας έφυγε γιατί είχε οικογενειακά θέματα, ο άλλος γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει στην Ελλάδα και ο άλλος λόγω τραυματισμού».

Για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό: «Εδώ που έφτασε ο ΠΑΟΚ, το μήνυμα το έχουν δώσει η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες, οι πάντες... Αν αγκαλιάσουν το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ψηλά και να περάσουμε βραδιές αλησμόνητες. Είναι ένα άθλημα με τεράστιο ενδιαφέρον κάθε λεπτό. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα φερθεί σωστά, οι φίλαθλοί μας ας προσέξουν το ενδεχόμενο προβοκάτσιας και ας έχουν τις «κεραίες» τους ανοικτές».

Για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα: «Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί το... σήμερα. Ας πάρουμε την τρίτη θέση και θα δηλώσουμε συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Είναι αδιανόητο για έναν ΠΑΟΚτζή, η ομάδα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση και να μη θέλει να δώσει το παρών. Ας κοιτάξουμε πρώτα πώς θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα... Ολοι πρέπει να χαίρονται που η ομάδα έφτασε εδώ».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved