Μόργκαν: Πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό

Μόργκαν: Πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό

Για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ολυμπιακό μίλησε ο καλαθοσφαιριστής της Κύμης, Τζόρνταν Μόργκαν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου, έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που σας έγραψα οπότε έχω πολλά να σας πω!

Καταρχάς, ελπίζω να περάσατε υπέροχα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για το 2017!

Εμείς την παραμονή των Χριστουγέννων την περάσαμε όλη η ομάδα μαζί ως οικογένεια. Το ξενοδοχείο Πέλαγος, στο οποίο μένουμε όλη την σεζόν, παρέθεσε δείπνο σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας μας. Ήταν πραγματικά ένα καταπληκτικό εορταστικό δείπνο με πολλά ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, ενώ οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μας έδωσαν ως δώρο χριστουγεννιάτικα στολίδια. Είναι δύσκολο να γιορτάζεις τα Χριστούγεννα μακριά από την οικογένεια σου, αλλά αυτή η εορταστική συγκέντρωση μας βοήθησε πάρα πολύ και έκανε τα πράγματα σαφώς πολύ καλύτερα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ταξιδέψαμε στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα. Δυστυχώς κάναμε ένα από τα χειρότερα μας παιχνίδια μέχρι τώρα και δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Είναι πραγματικά δύσκολη πρόκληση για εμάς να αποδώσουμε το μπάσκετ που θέλουμε εκτός έδρας. Έχουμε χάσει κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες να πάρουμε εκτός έδρας νίκη μέσα στην σεζόν και ελπίζουμε αυτό να μην μας «πληγώσει» στο τέλος του πρωταθλήματος.

Πριν την έλευση της νέας χρονιάς είχαμε λίγες μέρες ρεπό και πέρασα κάποιο από τον ελεύθερο μου χρόνο στην Αθήνα. Έμεινα έκπληκτος από το πόσο πολύ χιόνισε στην Αθήνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Για μερικές ώρες ένιωθα ότι βρισκόμουν πίσω στο σπίτι μου στο Michigan!

Επιπλέον, εκτός από το ότι δοκίμασα πολύ καλό ελληνικό φαγητό και γιόρτασα την έλευση του 2017, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το μουσείο της Ακρόπολης. Ήμουν ενθουσιασμένος από τα όσα είδα, από την ιστορική σημασία τη Αθήνας και από τα μοναδικά κομμάτια τέχνης που υπάρχουν στο μουσείο. Επιπλέον αυτή η επίσκεψη με έκανε να σκεφτώ πόσο κρίμα είναι που πολλά κομμάτια της Ακρόπολης δεν βρίσκονται στην φυσική τους θέση στην Αθήνα, αλλά είναι διασκορπισμένα σε πολλά μουσεία σε όλον τον κόσμο.

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας καθώς φιλοξενούμε τον Ολυμπιακό στην Χαλκίδα. Έχουμε παίξει πολύ καλά στην έδρα μας ως τώρα, αλλά θα πρέπει να πιάσουμε πολύ μεγάλη απόδοση για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Κερδίσουμε ή χάσουμε, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να κλείσουμε δυνατά τον 1ο γύρο και να μπούμε με αυτοπεποίθηση στον 2ο.

Είχαν περάσει δύο φορές από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε, οπότε είχα πάρα πολλά να σας πω. Ελπίζω να μην σας κούρασα!»



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved