«Έτοιμοι στον τελικό»

«Έτοιμοι στον τελικό»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε: «Ξέραμε όλοι ότι ήταν το πρώτο ματς στα πλέι οφ και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Η κανονική περίοδος δεν παίζει ρόλο, ούτε τα ρεκόρ. Είπα στους παίκτες μου το παράδειγμα του φίλου μου του Γκρεγκ Πόποβιτς μου που αποκλείστηκαν οι Σπερς από τους Γκρίζλις. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς. Το τελευταίο μας ματς ήταν πριν το Πάσχα, είχαμε διακοπή, αλλά πιστεύω θα βρούμε το ρυθμό μας. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στον τελικό Κυπέλλου.

Ο Σφαιρόπουλος έλεγξε το παιχνίδι 17’ λεπτά. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά και βάλαμε μόνο 4 πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν θέλαμε να παίξουμε αργά. Δεν ήταν πρόβλημα η άμυνα. Δεν παίξαμε με ρυθμό. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαμε παιχνίδια. Θα βρούμε ρυθμό και έχουμε καλύτερη κατάσταση μετά τους τραυματισμούς».

Για την επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό τόνισε πως «ο Γιώργος δεν χρειάστηκε ούτε να τον παρουσιάσω στους υπόλοιπους παίκτες. Είναι νέος-παλιός παίκτης του Ολυμπιακού. Είχαμε απρόβλεπτους τραυματισμούς με Βασιλόπουλο και Νεστέροβιτς. Αποφασίσαμε πριν τραυματιστεί ο Νεστέροβιτς να είναι εκτός ο Νίλσεν και πήραμε τον Πρίντεζη που ήταν ελεύθερος. Τον χρειάζομαι. Είναι γεμάτος ενέργεια, φοβερή αντίδραση, αλτικότητα, τρέχει στον γήπεδο και εμείς θέλαμε φρεσκάρισμα. Δεν περιμένουμε να έχουμε ριζικές αλλαγές στο παιχνίδι μας. Στην προπόνηση ήταν θετική η παρουσία του. Είχε ανεβασμένο ρυθμός. Κινδυνέψαμε να μην μπορούμε να οργανώσουμε την προπόνηση. Ξεκινήσαμε με 16 παίκτες, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς.

Ο Σπανούλης δεν ήταν έτοιμος. Έχει σοβαρό πρόβλημα με τους προσαγωγούς. Θα έχει καθημερινή πολύ σοβαρή θεραπεία. Έπρεπε να βγει ιατρικό δελτίο, αφού εκτός των άλλων είναι παίκτης της Εθνικής. Κάθε μέρα είναι εδώ στο γήπεδο και δουλεύει».

Σχετικά με τις πιθανότητες που έχει ο Νεστέροβιτς να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν τόνισε πως «περιμένουμε την απόφαση του. Ηταν πολύ σημαντικός στο κομμάτι παιχνιδιού, αλλά και της ομάδας. Είναι έμπειρος παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Υπάρχουν κάποιες ελπίδες ακόμα».

Από την πλευρά του ο Ζόραν Έρτσεγκ τόνισε «Ήταν το πρώτο ματς των πλέι οφ. Ξεκινήσαμε νευρικοί και στην αρχή έπαιξε όπως ήθελε ο Κολοσσός. Στη συνέχεια ήμασταν αρκετά επιθετικοί, βρήκαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό και φθάσαμε εύκολα στην νίκη».



Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
UEFA Youth League: Ασταμάτητος Ολυμπιακός, στον τελικό της διοργάνωσης!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved