Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΜακΦάντεν

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΜακΦάντεν

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επελέγη να αντικαταστήσει στον «Δικέφαλο» τον Ντάριλ Μπράιαντ, που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του τους «ασπρόμαυρους» από την έναρξη της σεζόν, αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκφράζοντας εκ νέου την ικανοποίησή του για την ένταξή του στην ομάδα (σ.σ. προηγήθηκε η ανάλογη τοποθέτησή του μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο).

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ για τον ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον καλό μου φίλο, Γουίλιαμ Χάτσερ (σ.σ. ανήκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ), ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα για την ομάδα. Παινευόταν για τον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι ήθελα να έρθω (σ.σ. είχε πρόταση από τους «ασπρόμαυρους», αλλά κατέληξε στη Γαλλία για τη Νανσί, στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος), δεν κατέστη εφικτό, όλα πιστεύω, όμως, πως γίνονται για κάποιο λόγο. Είμαι τώρα εδώ με το θέλημα του Θεού» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε εκπροσώπους του Τύπου ο ΜακΦάντεν.

Πρόσθεσε αναφέροντας ακόμη: «Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα, δεν άκουσα παρά μόνο καλά πράματα γι' αυτόν, το ελληνικό πρωτάθλημα, το Basketball Champions League. Ολοι μου μίλησαν πολύ καλά για την ομάδα. Προσπαθούσα από το καλοκαίρι και μετά να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ».

Σε προσωπικό επίπεδο, εξήγησε πως: «Σε όλη την καριέρα μου είμαι γνωστός για την ικανότητά μου στο σκοράρισμα. Μπορώ να παίξω και ως πόιντ γκαρντ, αλλά και ως σούτινγκ γκαρντ, να βάλω την μπάλα στο καλάθι, αλλά και να λειτουργήσω καλά στην άμυνα, να βγάλω ενέργεια. Γενικά, κάνω ό,τι χρειάζεται ο προπονητής μου».

Ο ΜακΦάντεν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (4/1), ενώ ο πρώτος αγώνας του στην Α1 θα είναι αυτός στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον Παναθηναϊκό (8/1).

Σχολίασε σχετικά: «Θεώρησα αστείο, όταν μου είπαν ότι το πρώτο παιχνίδι μου θα είναι στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν. Το ξεπέρασα γρήγορα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Είμαι ενθουσιασμένος, επίσης, που ο πρώτος αγώνας μου στην Ελλάδα θα είναι με τον Παναθηναϊκό. Εχω δει παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που ήταν κοντά στο σκορ και θα μπορούσε η ομάδα να τα είχε κερδίσει. Ουσιαστικά, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Θα μπω στο γήπεδο για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίσει».

Ερωτηθείς, δε, σχετικά απάντησε πως: «Ξέρω λίγα ελληνικά, από την τριετή θητεία μου στην Κύπρο, όχι, όμως, για να κάνω κουβέντα. Πιστεύω ότι, αν ακούσω κάποιον να μιλάει, θα τον καταλάβω, αλλά δε νομίζω πως μπορώ να απαντήσω με ολοκληρωμένη πρόταση».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved