Πρίντεζης: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Πρίντεζης: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Τους λόγους της αποχώρησης του από τη Μάλαγα ανέλυσε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Πρίντεζης που δήλωσε ευτυχισμένος για την επιστροφή του στο λιμάνι…

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ μιλώντας στην ισπανική  «La opinion de Malaga» λίγο μετά την ολοκλήρωση της επεισοδιακής μεταγραφής του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε:

Στη λύση του συμβολαίου του με την Μάλαγα:

«Ευτυχώς ναι! Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Το καλύτερο που μπορούσε να γίνει για όλους ήταν το εξής: Να επιστρέψω στην Ελλάδα! Πηγαίνω στο σπίτι μου και σε ένα μεγάλο σύλλογο, τον Ολυμπιακό.
Όταν έμαθα ότι όλα πήγαν καλά, κάλεσα τον Μπουρούση για να του το πω. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είμαι χαρούμενος επειδή επιστρέφω για να παίξω μπάσκετ, αυτό ήθελα».

Στο τι εύχεται στον ισπανικό σύλλογο για τη συνέχεια:

«Εύχομαι τα καλύτερα. H ομάδα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή τον Τσους Ματέο. Σίγουρα την επόμενη σεζόν μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο».

Στο τι πήγε στραβά και δεν κατάφερε να «στεριώσει» στην ομάδα:

«Όλα ξεκίνησαν καλά, το πρώτο χρόνο που ήμουν στην ομάδα μέχρι να έρθει ο τραυματισμός μου. Ήταν όλα μια χαρά, αλλά ο  τραυματισμός στον ώμο άλλαξε τα πάντα.
Έτσι ξεκίνησα να μην έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η ψυχολογία. Αν ο προπονητής μου δεν με εμπιστεύεται δεν μπορώ να αποδώσω».

Στο ακριβό του συμβόλαιο και αν αυτό λειτούργησε αρνητικά για εκείνον:

«Το χειρότερo όταν γνωρίζουν ότι έχεις ένα μεγάλο συμβόλαιο είναι ότι  κατευθείαν θα σε κριτικάρουν».

Στο δικό του μερίδιο ευθύνης…:

«Έχω και εγώ κάνει τα δικά μου λάθη, αλλά πάντα προσπαθούσα να φερθώ με επαγγελματισμό και θέλω αυτό να το γνωρίζουν όλοι».

Στο μήνυμα του στους οπαδούς της Μάλαγα:

«Οι οπαδοί με βοήθησαν σε δύσκολες περιόδους και ζητώ συγγνώμη από όλους, αν μερικές φορές δεν ήμουν στο επίπεδο που θα ήθελαν και θα ήθελα.
Υπάρχουν παίκτες στα αποδυτήρια που αγαπούν αυτό το κλαμπ, αγωνίζονται γι 'αυτό και έχουν έναν μεγάλο προπονητή, για αυτό να τους ενθαρρύνουν».

Στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και την συμμετοχή του στην εθνική:

«Δεν έχω υπογράψει με τον Ολυμπιακό για την νέα σεζόν, μόνο μέχρι το τέλος αυτής. Τώρα η συγκέντρωση μου είναι και πάλι εδώ, στην Ελλάδα. Για μένα όλα ξεκινούν τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι στην Εθνική, είναι κάτι πολύ ωραίο για εμένα».



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved