«Σφραγίζει» την πρόκριση

«Σφραγίζει» την πρόκριση

Την δεύτερη νίκη επί του Περιστερίου θα τον στείλει στην επόμενη φάση των πλέι οφ θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός στο «Αν. Παπαπανδρέου».

Αναλυτικά τα παιχνίδια...
 
Περιστέρι – Παναθηναϊκός
Την ευκαιρία να κάνει το 2-0 επί του Περιστερίου και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος θα έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα το απόγευμα στο «Αν. Παπανδρέου». Πέρα από την πρόκριση πάντως οι «πράσινοι» δίνουν μεγάλη προσοχή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Το Περιστέρι λοιπόν θα... ντυθεί Σιένα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές πριν την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας. Όσον αφορά στην ομάδα των δυτικών προαστίων θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο τους στο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και πριν όλο το Περιστέρι μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. 
Γήπεδο: «Αν. Παπανδρέου»
Ώρα έναρξης: 16:00
TV: -
 
Ολυμπιακός – Κολοσσός
Στη μάχη των πλέι οφ μπαίνει σήμερα η ομάδα που ολοκλήρωσε με 26/26 νίκες την κανονική διάρκεια. Ο λόγος φυσικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Κολοσσό με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Πρίντεζης. Η ομάδα της Ρόδου από την άλλη στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της στα πλέι οφ θα επιδιώξει να δυσκολέψει όσο το δυνατόν περισσότερο τους «ερυθρόλευκους».
Γήπεδο: ΣΕΦ
Ώρα έναρξης: 17:00
TV: ΕΤ1
 
Άρης – Μαρούσι
Ενδεχομένως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της πρώτης φάσης. Ο Άρης έψαξε καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν την... ταυτότητα του και προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Έχει πάντως το πλεονέκτημα έδρας και σήμερα θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί για να κάνει το 1-0. Από την άλλη το Μαρούσι αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ωστόσο τον τελευταίο καιρό τα έκανε μια μικρή κοιλιά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Γήπεδο: Αλεξάνδρειο
Ώρα έναρξης: 17:00
TV: Novasports3
 
ΠΑΟΚ – Καβάλα
Με δεδομένο ότι κατέλαβε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Μεγάλο όπλο του «Δικέφαλου» αποτελεί χωρίς αμφιβολία το κλειστό της Πυλαίας . Η Καβάλα από την άλλη παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε έκανε μια εξαιρετική πορεία και κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παλέψει χωρίς άγχος για το καλύτερο. 
Γήπεδο: Πυλαίας
Ώρα έναρξης: 19:00
TV: Novasports3



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved