«Θα κερδίσουμε και στο ΑΣΕΑΔ»

«Θα κερδίσουμε και στο ΑΣΕΑΔ»

Τη βεβαιότητά του πως η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Α1 εξέφρασε με δηλώσεις του στο Sentra FM 103.3 ο Μπάμπης Καραμανλής.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε ακόμα στην επόμενη ημέρα, αλλά και στην προοπτική επαναδραστηριοποίησης του μεγαλομετόχου, Γιάννη Φιλίππου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ότι ήταν βέβαιος εξ αρχής πως θα δικαιωθούν: «Είχαμε πάρει το φάκελο της καταγγελίας του κ. Δημητρόπουλου, η οποία κατατέθηκε πριν από ενάμιση χρόνο και έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης. Τα στοιχεία αυτά, μαζί με όσα μαζέψαμε εμείς, αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζουμε. Έγιναν λάθη από την πλευρά του κ. Δελημπαλταδάκη, όπως ένα email που στάλθηκε εκ μέρους του κ. Καρατζά από το ίδιο email που χρησιμοποιούσε ο κ. Δελημπαλταδάκης. Τα στοιχεία ήταν ξεκάθαρα. Εγώ το είχα πει εξ αρχής, ας μην πείραζαν την ΑΕΚ. Εμείς είδαμε τις τελευταίες ημέρες πράγματα που δεν ήταν φυσιολογικά και προχωρήσαμε. Και επειδή μας πονάει η λέξη εμάς τους ΑΕΚτζήδες, δεν ήταν ένσταση, ήταν καταγγελία και μάλιστα έγινε πριν από τους τελευταίους αγώνες. Για αυτό υπάρχει ο νόμος, για να τηρείται. Από εκεί και πέρα, εγώ τον Ηλυσιακό τον σέβομαι, και τα παιδιά που παίζουν».

Για το εάν είναι οριστική η σωτηρία της ΑΕΚ: «Ναι, είναι αυτονόητο αυτό, επειδή η καταγγελία έγινε στα νόμιμα όρια, πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αν την είχαμε κάνει αφότου είχε ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, τη Μ. Πέμπτη δηλαδή, τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για απόφαση που αφορά στο νέο πρωτάθλημα. Πλέον, όμως, είναι ξεκάθαρο, ο Ηλυσιακός είναι τελευταίος και ο Ηρακλής προτελευταίος, άρα η ΑΕΚ σώζεται».

Για την επόμενη ημέρα: «Κατ’ αρχάς, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δεν φοβόμαστε, θα κερδίσουμε και στο ΑΣΕΑΔ. Μετά την περιπέτειά μας αυτή, που είδαμε κατάφατσα τον υποβιβασμό και τη διάλυση αυτού του ιστορικού τμήματος, πολύς κόσμος ενδιαφέρθηκε. Πάντα μέσα από μια καταστροφή βγαίνουν και θετικά συμπεράσματα. Δεν πρόκειται να κατέβουμε να ξαναπαίξουμε έχοντας αυτή την πορεία. Ή θα φτιάξουμε την ΑΕΚ που θέλουμε και αγαπάμε ή δεν θα παίξουμε στην Α1. Αλλά πρώτα θα σωθούμε. Πήραμε με αίμα και ιδρώτα αυτά τα παιχνίδια που πήραμε, δεν υπήρχαν θολοί αγώνες, όπως συνέβη σε κάποιους άλλους, που υπήρχαν πελάτες του κ. Δελημπαλνταδάκη που δεν έπαιξαν όπως συνηθίζουν. Κρατάμε την ΑΕΚ εδώ και τρία χρόνια στην Α1 με ιδρώτα και αίμα, προσωπικά έχω κάνει πολλές θυσίες. Πρέπει πλέον να κάτσουμε όλοι μαζί, όσοι είμαστε ΑΕΚ, την πονάμε και έχουμε τις δυνατότητες, να δούμε πώς θα βάλουμε την ΑΕΚ στη θέση που της αξίζει. Η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά στο μέλλον, δεν έχει τεράστια χρέη, είναι βιώσιμη. Αν μαζευτούμε λίγοι παραπάνω, με διάθεση και ΑΕΚτζήδικη τρέλα, θα τα καταφέρουμε. Την έχει ανάγκη το ελληνικό μπάσκετ την ΑΕΚ».

Για το εάν υπάρχει περίπτωση ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Φιλίππου ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας να επαναδραστηριοποιηθεί: «Ο κ. Φιλίππου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Ακόμα και φέτος τη βοήθησε. Εάν υπάρξει μια υγιής κατάσταση, εάν βρεθούν άνθρωποι που αγαπούν την ΑΕΚ, είμαι σίγουρος πως η οικογένεια Φιλίππου θα είναι κοντά στην ΚΑΕ. Δεν θέλει να έχει τη διακυβέρνηση, αλλά ο κ. Φιλίππου ποτέ δεν σταμάτησε να πονάει αυτή την ομάδα. Φέτος βοήθησε όχι μόνο με την Εφορία, αλλά και για να βγει η εγγυητική, και για να πάει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ και ο Φιλίππου θα είναι και πάλι εδώ».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved