«Να γίνει υπόθεση όλων!»

«Να γίνει υπόθεση όλων!»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο «Lucy» της Καβάλας, η συνάντηση του Δ.Σ. της Καβάλας και της «Λέσχης Φίλων Ένωσης».

Ο στόχος της πρώτης αυτής δημόσιας επαφής ήταν οι άνθρωποι της ΚΑΕ να ευχαριστήσουν τα μέλη της νεοσύστατης Ένωσης για την αμέριστη βοήθεια τους και φέτος, όπως επίσης να αφουγκραστεί και να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις, απόψεις, προτάσεις τους, για το πώς μπορεί πια η ομάδα μπάσκετ του νομού Καβάλας, «να γίνει υπόθεση όλων».

Mιλώντας αρχικά ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, κ.Κώστας Παπακωνσταντίνου, κάνοντας παράλληλα έναν μικρό απολογισμό, τόνισε: «Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας όλη τη χρονιά και ευελπιστούμε στην επόμενη συνάντηση μας να παραβρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Σήμερα βρεθήκαμε εδώ για να συζητήσουμε το τι μέλει γενέσθαι της Ομάδας καθότι θέλουμε αυτή η ομάδα να γίνει υπόθεση όλων.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτυχθεί. Αν αυτά τα 280 μέλη που έχουν γραφτεί την πρώτη σεζόν, του χρόνου γίνουν διπλάσια ή ακόμη και τριπλάσια τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι τη δυναμική που αποκτά η Ομάδα.

Τα έσοδα μας προέρχονται κυρίως από τον ΟΠΑΠ, την ΕΡΤ, τους χορηγούς μας, που φέτος ήταν περιορισμένοι, τα εισιτήρια διαρκείας και από τη διοίκηση. Σκεφτείτε ότι το κάθε παιχνίδι έχει ένα υψηλό κόστος. Αν μπορούσαμε π.χ. να διπλασιάσουμε τη νέα χρονιά τα εισιτήρια διαρκείας, αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό. Φέτος καταφέραμε να περιορίσουμε τις προσκλήσεις και ενώ είχαμε λιγότερα εισιτήρια , είχαμε περισσότερα έσοδα.

Ξέρουμε πως δεν ήμαστε οι τέλειοι και έχουμε πολλά σκαλοπάτια ακόμη να ανέβουμε σε οργανωτικά θέματα, όμως όλα απαιτούν χρόνο να ξέρετε και τα βήματα πρέπει να είναι σταθερά.

Κάναμε πολλά πράγματα, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Έχουμε αποκτήσει μία δυναμική και μία αναγνωρισιμότητα. Σίγουρα μαθαίνουμε από τα λάθη μας, μη ξεχνάμε πως ήμαστε νέα ομάδα, μόλις τρία χρόνια στην Α1, έχοντας όμως την έξωθεν καλή μαρτυρία όλων και όχι τυχαία. Τη νέα σεζόν θα δημιουργήσουμε μία νέα Ομάδα, με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved