«Σημαντική η αυτοσυγκέντρωση»

«Σημαντική η αυτοσυγκέντρωση»

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όλα τα παιχνίδια και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ένα παιχνίδι πλέι οφ είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα όταν αγωνίζεσαι κόντρα σε μία ομάδα σοβαρή όπως το Περιστέρι. Όλοι στην ομάδα και οι παίκτες και όλοι μας καταλαβαίνουν πόσο σοβαρός είναι ο κύριος Πεδουλάκης και πόσο σοβαρά προετοίμασε την ομάδα του. Ακόμα όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Είναι απαραίτητο να αγωνιζόμαστε σοβαρά και με αυτοσυγκέντρωση για σαράντα λεπτά. Και δεν το κάναμε. Ξεκινήσαμε με πολύ άσχημο τρόπο το παιχνίδι. Υπήρχε μία περίπτωση που προσπάθησαν να αγωνιστούν με τέσσερις περιφερειακούς και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση ως ομάδα. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση όπως θα έπρεπε και κάτω από το καλάθι μας πήραμε εννιά αμυντικά ριμπάουντ και οκτώ επιθετικά το Περιστέρι. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοσυγκέντρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι το σημαντικότερο. Με το μεγάλο σεβασμό που έχουμε για το Περιστέρι αναζητήσαμε ομοιότητες με τη Σιένα. Για παράδειγμα ο Παπανικολάου παίζει παρόμοια με τον Χαίρστον έναν πολύ σημαντικό παίκτη της Σιένα ο οποίος βοηθάει πολύ τους συμπαίκτες του και σκοράρει κοντά και μακριά από το καλάθι, ενώ κάνει και σκριν. Το Περιστέρι προσπάθησε να παίξει μερικά λεπτά με παίκτες που σουτάρουν από τη θέση «5» όπως κάνει η Σιένα με τους Στόουνρουκ και Λαβρίνοβιτς. Αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι κάθε φορά θα τους δίνουμε ένα εύκολο καλάθι. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύ καλό το παιχνίδι με το Περιστέρι το Σάββατο εξαιτίας αυτών που προείπα».

Για το ότι δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι επειδή δεν αλλάζει η βαθμολογία σε περίπτωση που μηδενιστεί σε όλα τα παιχνίδια ο Ηλυσιακός ο «Ζοτς» υπογράμμισε: «Προσπάθησαν να μου εξηγήσουν ότι είναι κάτι μεταξύ ΑΕΚ και Ηλυσιακού αλλά δεν έχω ιδέα. Το μυαλό μου είναι μόνο στο Περιστέρι».

Ο Νικ Καλάθης είπε: «Ξεκινήσαμε αργά αλλά μετά από αυτό ανεβάσαμε ρυθμό και παίξαμε καλά αμυντικά. Αυτοί οι αγώνες μας βοηθούν να βρούμε ρυθμό για την επόμενη εβδομάδα και το Σάββατο (30/4) έχουμε επίσης παιχνίδι και θα μας βοηθήσει».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved