Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ η ΚΑΕ ΑΕΚ

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ η ΚΑΕ ΑΕΚ

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκε σήμερα (26/9) σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα της ΑΕΚ για την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, η Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον εμπορικό διευθυντή της, Λεωνίδα Παπαβασιλάκη, τον αρχηγό της, Ντούσαν Σάκοτα, και τον Δημήτρη Μωραΐτη.

Το στέλεχος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην αμοιβαία προσπάθεια. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Στην εταιρεία μας επενδύουμε στον ελληνικό αθλητισμό. Χαιρόμαστε πολύ να συνεργαζόμαστε με ομάδες σαν την ΑΕΚ. Να ευχαριστήσω και τον Μάκη Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να γίνει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Επίσης, το στέλεχος του Οργανισμού, Πετρ Ματεγιόφσκι, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ είναι δίπλα μας για άλλη μια φορά. Εύχομαι στην ομάδα να έχει καλή τύχη σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει. Η ομάδα θα έχει την πλήρη στήριξή μας. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω, διότι μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους. Πρόσφατα μάλιστα επισκέφθηκαν παιδιά Παιδιατρικής Κλινικής και έδωσαν δώρα. Αυτό δείχνει ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ, πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης τόνισε: «Είναι χαρά μας που είμαστε στα καινούρια γραφεία του ΟΠΑΠ. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε για ακόμα μία φορά ότι οι στόχοι και οι επιτυχίες επιτυγχάνονται με δυνατούς συνεργάτες, όπως είναι ο ΟΠΑΠ. Δεν αρκεί η ερμηνεία της σύμβασης σε ένα συμβόλαιο, αλλά αφορά τις δράσεις που δεσμεύουν και ενοποιούν τις δύο πλευρές, έξω από το γήπεδο, με πράξεις και ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη. Χωρίς μεγάλους συνεταίρους δεν μπορεί καμία ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να προχωρήσει μπροστά. Ελπίζουμε ότι την παρούσα χρονιά θα καταφέρουμε να τους πετύχουμε».

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ με πρώτο τον αρχηγό, Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα, αφού μια ξεχωριστή συνεργασία ανανεώνεται για ακόμη μια χρονιά. Για μας τους αθλητές η συμβολή του ΟΠΑΠ σημαίνει πολλά, πόσω μάλλον στη δική μας ΑΕΚ. Η στήριξή του, υλική και ηθική, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούμε και ατομικά και ως ομάδα. Μακάρι αυτή η συνύπαρξη να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και ως προς τις κοινές δράσεις μας με κοινωνικό όφελος, και γιατί όχι αυτή η συνύπαρξη να συνδυαστεί κάποια στιγμή με τίτλους για την ομάδα μας». Από την πλευρά του, ο νεαρός Δημήτρης Μωραΐτης είπε: «Γνωρίζω καλά, αν και μικρός, για την άριστη συνεργασία που έχουμε ως ΑΕΚ με το ΣΚΡΑΤΣ. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για μας τους αθλητές, αλλά και για τους οπαδούς μας, οι οποίοι πολλές φορές συμμετέχουν σε κοινές δράσεις του ΟΠΑΠ. Θα πω κι εγώ, μακάρι αυτή η επιτυχημένη συνεργασία να συνδυαστεί και με τίτλους για την ομάδα μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved