Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους»

Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβαλε... μικρές πινελιές στο ήδη υπάρχον ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού και θέλησε να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφούς Αγγελόπουλους, για την εκπλήρωση των επιθυμιών του, στο περιθώριο της εκδήλωσης με τον ΟΠΑΠ για την ανακοίνωση επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας με το «ΣΚΡΑΤΣ».

Εν μέσω του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους.

Σε τι βαθμό ετοιμότητας θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στη 2η αγωνιστική της Α1, όταν αντιμετωπίζει -βάσει κλήρωσης- τον ενισχυμένο φέτος Παναθηναϊκό; «Εχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια πριν από το ντέρμπι "αιωνίων". Είμαστε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει αρκετούς φιλικούς αγώνες. Κοιτάζουμε να μοντάρουμε την ομάδα, να αποκτήσουμε την αγωνιστική ταυτότητά μας. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη λόγω του νέου συστήματος της Euroleague, πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Προετοιμαζόμαστε για μια δύσκολη χρονιά. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι νωρίς ακόμη να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, γιατί έχουμε ακόμη αρκετά φιλικά παιχνίδια να δώσουμε. Εχουμε αγωνιστεί μόνο σε δύο φιλικές αναμετρήσεις και θα δώσουμε άλλες έξι. Επομένως, στα έξι αυτά φιλικά από εδώ και πέρα, μέρα με την ημέρα περιμένω βελτίωση από την ομάδα. Δουλεύουμε τα λάθη και ευελπιστούμε ότι, με το που θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους».

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει στον Ολυμπιακό να συναγωνιστεί σε μπάτζετ άλλα ευρωπαϊκά «μεγαθήρια», όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να επηρεάζεται ως προς τις προσδοκίες του για τίτλους: «Μπορεί να υπάρχουν ομάδες, όπως λέτε, με μεγαλύτερα μπάτζετ και βαθύτερα ρόστερ και πιο γνωστούς παίκτες, αλλά εμείς ως Ολυμπιακός δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, έχουμε ένα πολύ δυναμικό ρόστερ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους προέδρους μας γι' αυτό, γιατί έκαναν ό,τι έπρεπε βάσει σχεδιασμού για να συμπληρώσουμε με τρεις παίκτες τους υπάρχοντες και να ισχυροποιήσουμε το σύνολό μας. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους. Γι' αυτό θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε. Αυτό δεν είναι εφικτό πάντα, αλλά εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά, έχοντας ένα ισχυρό σύνολο που θα διεκδικήσει παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε πόσο καλά θα τα έχει πάει».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved