«Κίνητρο ο Παναθηναϊκός»

«Κίνητρο ο Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε μιλώντας για την σειρά των play off με το Περιστέρι ότι το να παίζεις με την πράσινη φανέλα είναι το υψηλότερο κίνητρο…

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιιμιρ Ομπράντοβιτς μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Σέντρα 103.3» σημείωσε:

Σχετικά με τα κίνητρα που θα έχουν οι παίκτες στη σειρά των play off με το Περιστέρι:

«Κίνητρο είναι ότι παίζεις στον Παναθηναϊκό . Το υψηλότερο και μεγαλύτερο κίνητρο. Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές και αν δεν έχεις κίνητρο απλά δεν παίζεις στον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Έχουμε συναντηθεί ήδη δυο φορές με το Περιστέρι στην κανονική διάρκεια και ξέρουμε πως αγωνίζονται.  Δουλέψαμε για αυτούς τους αγώνες και θα δουλέψουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα αντίπαλο που δημιουργεί προϋποθέσεις για καλά σουτ και αυτό πρέπει να μας εξιτάρει. Έχουμε απέναντί μας μια σοβαρή ομάδα, με πλάνο και είναι μια πολύ καλή πρόβα για ό,τι ακολουθεί».

Σχετικά με την προετοιμασία που γίνεται για τους αγώνες με την Σιένα:

«Πρέπει να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά  και να ετοιμάζουμε τα παιχνίδια, αυτή είναι η δουλειά μας. Επιστρέψαμε όλοι μαζί και είμαστε πλήρης και αυτό είναι σημαντικό. Το ζητούμενο είναι να βρεθούμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Κάναμε μια μίνι προετοιμασία αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχουν κοινά στοιχειά ανάμεσα στους αγώνες των play off και αυτούς στο φάιναλ φορ. Το μόνο που ίσως να είναι κοινό είναι ότι εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δική μας συγκέντρωση και δικά μας «θέλω» μέσα στον αγώνα».

Σχετικά με το τι είναι αυτό που ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να κάνει στο Final-4:

«Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Το δύσκολο είναι να πας εκεί για να παίξεις μπάσκετ, να μην σου αποσπάσουν την προσοχή άλλα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε χωρίς κανένα συναίσθημα… Οι αγώνες με την Σιένα θα έχουν υψηλό ρυθμό. Η Σιένα είναι μια ομάδα που έχει  έμπειρους παίκτες, που παίζουν σκληρά στα όρια του φάουλ. Έχει βασική φιλοσοφία και έχει βασικούς παίκτες - κλειδιά που είναι οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια. Καουκένας, Στόουμπρουκ και  Λαβρίνοβιτς είναι οι βασικοί άξονες του παιχνιδιού της Σιένα. Αν προσθέσουμε σε αυτούς ΜακΚάλεμπ, Ζήση και Γιάριτς  καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματα όπως κάναμε και στους αγώνες με την Μπαρσελόνα και να  παίξουμε μπάσκετ».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved